Най-сетне, след повече от две години връзка, Михаела Филева пусна

...
Най-сетне, след повече от две години връзка, Михаела Филева пусна
Коментари Харесай

Най-сетне! Михаела Филева се снима с гаджето

Най-сетне, след повече от две години връзка, Михаела Филева пусна обща фотография с обичания си Стефан. Тя дълго време го кри от медиите, като единствено му благодареше за търпението и съпричастието, които показва, до момента в който живее с толкоз известна персона. На огромния си концерт в НДК Михаела даже разкри, че той я слуша в залата, само че по този начин и не го сподели. На няколко пъти тя леко открехна вратата към персоналния му живот, като изясни, че той е сполучлив управител в огромна компания и няма нищо общо с шоу бизнеса.

Едва преди седмици хубавицата го сподели в стори в инстаграм, за което Hotnews.bg първи писа, а през днешния ден към този момент театралничи и на фотография в обществената мрежа.

Тя е правена в ЮАР, а двама влюбени се държат дискретно, отдалечени един от различен и в компанията на двама свои другари. Съвсем разумно, Стефан не е маркиран, само че така и така неговият профил е конфиденциален. Все отново тази фотография е първото ясно доказателство от страна на Филева, че е щастлива със Стефан.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на Яну 7, 2020 в 12:40 PST

фотоси:инстаграм михаела филева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР