Най-сетне, любимият се завръща след 2 години пауза! Най-силният благотворителен

...
Най-сетне, любимият се завръща след 2 години пауза! Най-силният благотворителен
Коментари Харесай

Коледа в духа на Скапто Къп 2022

Най-сетне, обичаният се завръща след 2 години пауза!

Най-силният благотворителен шампионат в Югозападна България ще се състои на 17-ти и 18-ти декември в Благоевград, в спортната зала на ЮЗУ, и ще сервира най-различни изненади на феновете.

Това ще бъде четвърто коледно издание на, а със събраните средства уредниците от фондация „ Скапто “ ще слагат началото на новаторски, упорит план в социална изгода в регионалния град – закупуване и инсталиране на автоматизирани дефибрилатори на основни места с деен детски спорт  като учебни заведения, спортни зали, открити терени, както и образование за работа с тях.

В годините обратно зад благотворителните дела на са заставали огромна част от звездите на българския спорт, измежду които Христо Стоичков, Кирил Десподов, Светослав Дяков, Иван Цветков, Димитър Илиев, Антон Костадинов, Станислав Костов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Иван Горанов, Юлиян Попев и доста други. Тазгодишното издание на шампионата по традиция още веднъж ще сплоти именити имена и почитатели дружно в името на положителното!

През 2019 година, с помощта на всички, които поддържаха, бяха събрани близо 39 000 лева Със средствата бе осъществен цялостен главен ремонт на Операционна зала в Родилно поделение към МБАЛ – Благоевград, като крайният резултат срещна голяма социална поддръжка!

И тази година уредниците не престават откровено да имат вяра, че огромната смяна стартира с дребните стъпки на всеки един от нас!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР