Най-сетне жена е „най-горещият престъпник“ в света. Най-новият член на

...
Най-сетне жена е „най-горещият престъпник“ в света. Най-новият член на
Коментари Харесай

Той вече не е най-привлекателният престъпник, класацията оглави...

Най-сетне жена е „ най-горещият нарушител “ в света. Най-новият член на клуба на пандизчиите с външен тип на модели идва от Фресно, Калифорния, а името й е Мирела Понсе, написа Yahoo.

Мирела, която била част от незаконна тайфа, била задържана на 23 октомври и когато информацията за ареста й излязла, нейната фотография и фотография на лилавия й револвер, който бил у нея по време на ареста, бяха споделени на страницата във Фейсбук на полицията във Фресно.

След публикуването на фотографията хората се въодушевили повече от грима й, в сравнение с от закононарушението й.

„ На 23 октомври 2017 година детективите стопираха автомобил 2500 Block of E. White и това докара до ареста на члена на незаконната тайфа TRG Мирела Понсе за владение на заредено огнестрелно оръжие “, заяви полицията във Фресно на страницата си във Фейсбук.



„ Понсе беше с дребното си дете и още двама членове на бандата, когато беше спряна. Понсе и задържаният пасажер бяха отведени в пандиза във Фресно “, добави същият източник.

На фотографията Понсе наподобява безупречно. Черно-синята й коса е пусната и на талази, веждите й са съвършено завършени, миглите й са извити, а татуировките на врата й са на показ. Видът й е като на момиче, излязло от майсторски клас на Тайра Банкс, в сравнение с престъпничка.

И Фейсбук е съгласна. Публикацията имаше 2400 реакции, 4290 споделяния и 1500 коментара. Коментарите варираха от похвали за гримьорските й умения до оферти за възнаграждение на гаранцията й, избрана на 100 000 $.

„ Това са най-хубавите вежди, които съм виждал на тази страница. Колко е гаранцията, ще я платя “, пита консуматор на обществената мрежа. Някои считат, че хубостта на Мирела може да й донесе по-добър живот.

„ Надявам се, че ще промени живота си поради нея самата и поради децата й “, отбелязва различен консуматор.

Хората към този момент съпоставят Мирела с някогашния пандизчия, трансформирал се в модел Джеръми Мийкс. „ Смятам, че тя може да е идващият Джеръми Мийкс. Може да получи контракти за модел от всевъзможни организации “, безапелационен е консуматор на Фейсбук.

Много хора разясняват и закононарушението й. Някои са разочаровани от позитивното отношение към нея.

„ Тя е гореща и какво, би трябвало да я похваля за това ли? Има нещо в действителност сбъркано в днешното общество “, написа консуматор на обществената мрежа.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР