Най-сериозно е състоянието на 17-годишно момче, което е прието в

...
Най-сериозно е състоянието на 17-годишно момче, което е прието в
Коментари Харесай

Изписаха един от българските ученици, пострадали при експлозията в Болоня, но друг е...


Най-сериозно е положението на 17-годишно момче, което е признато в клиника по изгаряния

Един от българските възпитаници, потърпевши при детонацията в Болоня, беше изписан от болница. Той обаче остава под лекарско наблюдаване и от време на време би трябвало да се явява за превръзки.

Припомняме, че в понеделник  мощна детонация срина автомагистрала в Италия . Цистерна избухна след злополука наоколо до летището на Болоня. Взривът събори огромна секция от околовръстния път на града. Двама души са починали. Около 150 са ранени, като положението на 14 от тях е тежко.

Сред потърпевшите бяха и 8 български възпитаници от Силистра, които карали стаж в Болоня. В болничното заведение  все още остават трима от тях.

Най-сериозно е положението на 17-годишно момче, което е признато в клиника по изгаряния. Още 2 момчета са в болница с втора степен изгаряния.

Тази вечер учениците бяха посетени от генералния и почетния консул, с тях беше директорката на учебното заведение в Сливен.



В момента на случая българските ученици са вървели пешком по автомагистралата и са потърпевши от ударната вълна и летящи горящи предмети. Някои от тях са получили обгаряния. Всички те са получили здравна помощ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР