Най-сериозният инцидент през деня на протести е бил дрифтиращ шофьор

...
Най-сериозният инцидент през деня на протести е бил дрифтиращ шофьор
Коментари Харесай

Най-сериозният инцидент на протестите до 19 ч.- дрифтиращ шофьор в София

Най-сериозният случай денем на митинги е бил дрифтиращ водач на площад Народно заседание в София. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи като резюме на деня.
Полицията е задържала водача. Той е дрифирал с лек автомобил Фолксваген Голф на площад " Народно заседание ", до момента в който там се е провеждал митинг. Младежът е набор 1998г. и е престъпно проявен. Това оповестиха на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Нарушителят е отведен в близкото 5 РПУ. Направен му е тест за алкохол и опиати, които са негативни. Образувано е бързо полицейско произвеждане за безчинство. От полицията отдават считат, че повода за неговите дейности е нараснал адреналин.
ОТ Министерство на вътрешните работи оповестиха, че днешните митинги са минали без съществени нарушавания на реда. В цялата страна има едвам петима арестувани.
В региона на град Левски са формирани четири акта по Закона за придвижване по пътищата, арестуван е и протестиращ, който е управлявал автомобил след приложимост на наркотично вещество.
На територията на Велинград са формирани пет акта за несъблюдение на полицейско предписание и непозволено затваряне на пътен сектор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР