Най-секси водещата на прогнозата за времето в света Янет Гарсия

...
Най-секси водещата на прогнозата за времето в света Янет Гарсия
Коментари Харесай

Хакнаха профила на най-сексапилната синоптичка в света /снимки/

Най-секси водещата на прогнозата за времето в света Янет Гарсия стана жертва на хакери. След разбиването на профила на момичето от Мексико в Инстаграм в него се появи пост, в който се споделя, че всеки искащ може да гледа видео за възрастни с присъединяване ѝ. За задачата било належащо единствено да се смъкна особено приложение. Естествено, че никакви "видеа за възрастни " с Янет не съществуват. Дори употребяваната в поста фотография е дело на фотошоп. На истинската фотография момичето може да бъде наречено единствено леко голичко. Кибер нарушителите обаче са убеждавали почитателите на Янет да преминват в друга страница, където могат да бъдат открити еротични видеа с момичето.
Но истината е, че кибер нарушителите са насочвали лековерните консуматори към уебсайт, който е точил персоналните данни на вторите. Фото Instagram/IamYanetGarcia Когато Янет е разкрила, че профилът ѝ е разрушен, тя незабавно съобщила всичко на своите почитатели в "Туитър ".
Освен това момичето се свързало с поддръжката на Инстаграм, с цел да ѝ възстановят достъпа до страницата. И едвам тогава водещата споделила фотоси, които потвърждават, че скандалната ѝ фотография е модифицирана с фотошоп.
Янте стана известна, откакто каналът Ozzy Man Reviews популяризира видео с нея. В него създателят споделя, че обича мексиканските телевизионни прогнози за времето. Клипът бе гледан над 20 милиона пъти. След това профилите на момичето в обществените мрежи прегряха.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР