Най-секси тенисистката Юлия Стаматова би шута на звездата на Лудогорец

...
Най-секси тенисистката Юлия Стаматова би шута на звездата на Лудогорец
Коментари Харесай

Тенисистката Юлия би шута на Анисе

Най-секси тенисистката Юлия Стаматова би шута на звездата на " Лудогорец " Абел Анисе. Този път изрично и дефинитивно, обясниха пред " България Днес " осведомени. Връзката сред футболиста и тенисистката продължи малко повече от 2 години и бе извънредно буреносна, мина през куп раздели и събирания. Сега всичко е счупено вечно, а Юлето не желае и да чуе за играча от Мадагаскар.

" Абел постоянно си е падал малко коцкар. Очите му шареха непрестанно. Може и да е сгафил ", разясняват близки до някогашната двойка. 25-годишната тенисистка е решила да не дава повече шансове на полузащитника. " Оставям най-голямата неточност в живота си за последната година... ", призна самата Стаматова в обществените мрежи.

Тя се отдаде на релакс в спа комплекси в последните дни, като очевидно желае да стартира годината на чисто. Кандидати за хубавицата не лисват, само че на този стадий тя не желае нова връзка.

Аб ел от своя страна не наподобява като изключително сломен. Той отпътува на предварителен лагер с " Лудогорец " с нова визия. Футболистът отлетя за Турция с екстравагантна подстрижка с лъчи на главата. Така Анисе замязя на Човека слънце и очевидно е подготвен за лов на нови мацки. Преди връзката си със Стаматова, до момента в който играеше в ЦСКА, той постоянно бе забелязван по нощните заведения в Студентски град.

" Абел е неповторим човек и страховит състезател. Много сме щастливи дружно!, разгласи Стаматова през 2016 година. " Гледала съм онлайн негови мачове, несъмнено, както и той - мои. И преди съм обичала да виждам хубави футболни мачове. Сега съм почитател само на " Лудогорец " и Абел ", твърдеше Юлето, до момента в който бе влюбена в халфа. Сега мацката с най-стегнатото дупе не желае и да чуе за футболисти.

След разлъка двамата се събраха още веднъж през предходната есен. Те даже бяха дружно на сексваканция в Барселона и пускаха непрекъснато общи фотоси. Дори се заприказва, че Анисе е направил предложение за годеж. Всичко това е в историята. Днес Юлия е изтрила всички фотографии, на които участва футболистът.

Двамата не са прекарали дружно коледните и новогодишните празници. Абел е бил в родината си Мадагаскар край крайбрежията на Индийския океан. По същото време тенисистката почиваше в италианския курорт Вал Гардена. Анисе не е играл футбол от 9 месеца. Той скъса коленни връзки по време на дерби с ЦСКА-София. Играчът към този момент е изцяло възобновен от тежката травма и ще бъде на линия в състава на " Лудогорец " за новия полусезон в Първа лига.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР