Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва. Силвия Зубева, която

...
Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва. Силвия Зубева, която
Коментари Харесай

Учителката Силвия, нашумяла с красотата и сексапила си, се омъжва

Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва. Силвия Зубева, която нашумя преди повече от 3 години със своите фотоси от първия образователен ден, ще се вземе с дългогодишния си другар - волейболиста Тодор Скримов. През предходната година те подписаха цивилен брак, а в този момент ще се врекат и пред Бог. За женитба напира Зубева, която постоянно е мечтала, като всяка жена, да се види като младоженка. Скримов намира дупка в тежката си стратегия през лятото и двамата ще се станат законно семейство и пред Господ.

Посрещачът на националния тим по волейбол и сексапилната даскалка имат и дете. Бебето им е момиченце и през август ще навърши годинка. Скримов и чаровната му половинка към този момент са възнамерявали цялото тържество. Те ще подвигат обилна женитба, за каквато постоянно си е мечтала Зубева, написа " България Днес " . Кумове на двойката ще бъда съотборникът на Скримов в националния тим по волейбол Виктор Йосифов и прелестната му другарка Виолина. Освен капитана на " лъвовете " и останалите играчи на " трикольорите “ ще участват на най-щастливия ден за Скримов и Силвия.

Въпреки че е разкъсван от непрекъснати пътувания за срещите от Лигата на нациите, волейболистът също оказва помощ в подготовката за сватбата. Той желае да направи деня за своята половинка паметен и се старае пъклен доста. Волейболистът и сексапилната учителка са дружно от няколко години. Първата крачка прави Скримов, който вижда фотосите на сексапилната учителка в новините и й написа в обществените мрежи. Скоро след първата им среща те стават двойка и признават, че са един за различен. " Спечели ме с положителното си образование ", призна преди време Зубева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР