Най-резултатният футболист в историята на ПФК Левски“ Наско Сираков е

...
Най-резултатният футболист в историята на ПФК Левски“ Наско Сираков е
Коментари Харесай

Наско Сираков вече е мажоритарен собственик на „ПФК Левски“

Най-резултатният футболист в историята на „ ПФК Левски “ Наско Сираков е новият мажоритарен притежател на клуба. Това стана ясно от изказване на Сираков на клубния уебсайт. 

В него написа:

" Скъпи левскари,

От тази заран, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на починалите за свободата и независимостта на България, съм притежател на 86,6% от акциите на „ ПФК Левски “ АД. Искам да изкажа своята признателност на господин Георги Попов и господин Васил Божков за направеното в обичания ни клуб до момента и за това, че извършиха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време с цел да се срещна детайлно със обстановката в „ Левски “, апелирам всички да проявят самообладание до идната сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми конференция. В момента фокусът би трябвало да бъде върху идните два доста значими мача – с Лудогорец в Първа лига и с Локомотив (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само Левски!

Ваш, Наско Сираков ".

Сагата с акциите на клуба продължи съвсем един месец. На 30 май Васил Божков разгласи, че трансферира акциите на " сините " на четвъртия в света от Съединени американски щати `94.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР