Най-рано утре се очакват резултатите от пробите на храната от

...
Най-рано утре се очакват резултатите от пробите на храната от
Коментари Харесай

Най-рано утре ще са ясни резултатите от пробите в Ямбол, където 10 ученици бяха приети в болница със симптоми на хранително отравяне

Най-рано на следващия ден се чакат резултатите от пробите на храната от учебното заведение в Ямбол, където 10 деца бяха признати в инфекциозното поделение на локалната болница със признаци на хранително отравяне. 
Състоянието на учениците се усъвършенства. Шест от тях тях остават на лекуване в Ямболската болница.  Родителите на 4 от децата са поискали те да бъдат изписани, сподели шефът на лечебното заведение доктор Панайот Диманов .
Това е желанието на хората, за мен това не е редно, аз персонално съм обяснил, че заболяването не е миг, тя е в развиване и могат да настъпят затруднения след два три дни.
Десетте деца на 7 и 8 години от учебно заведение " Петко Славейков " в Ямбол бяха признати в инфекциозното поделение във вторник следобяд със стомашни болки и повръщане. Вероятни аргументи за натравянето е храна от учебния стол или сладкиши, употребявани на празненство за Хелоуин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР