Най- продаваната марка солети у нас Хрус-Хрус пусна на пазара

...
Най- продаваната марка солети у нас Хрус-Хрус пусна на пазара
Коментари Харесай

Солетите ХРУС-ХРУС изкушават с нов натурален вкус

Най- продаваната марка солети у нас Хрус-Хрус пусна на пазара два нови продукта с уникалан усет. Те са създадени с краве масло и хималайска сол и имат неповторими хранителни качества. В магазините ще ги разпознаете по тревисто зелената опаковка и превъплащенията на обичания Зайо – като Зайо Тенисист в продукта за деца и Зайо Голфър в продукта за възрастни.

Производството на натурално чисти и здравословни артикули е основата на която развиваме нашия бизнес. Те се отличават с същински и натурален усет, тъй като са направени от особено подбрани пшенични брашна, основани по обичайни български предписания.

Вложените първични материали подсигуряват натуралния генезис на нашите артикули. Те са със натурални пшеничени брашна, екологично отгледана пшеница и тестван генезис на суровиините. И без консерванти, хидрогенирани мазнини, ГМО.

Ето каква е тайната на неповторимия усет който се появява с новите два типа солети на пазара:

Хрус-Хрус “ – натурални, клисик

 Солети „ Хрус-Хрус ”- естествен усет Класик “ с краве масло и хималайска сол са създадени от пшенично брашно вид 700 – натурално /собствено производство/, квас хлебна пресована, краве масло с генезис Германия, което пpитeжaвa цeнни биoлoгични и вкycoви кaчecтвa. Кравето маслото включвa в cъcтaвa cи бaлaнcиpaн кoмплeкc мacтни киceлини, cъдъpжaщи знaчитeлнo кoличecтвo фocфaтиди и мacтнopaзтвopими витaмини, които елементарно се усвояват от организма. Хималайската фина и кристална сол е 100% чист естествен артикул, съдържа над 97% натриев хлорид и редица витално значими минерали и детайли за човешкия организъм, които са в усвоима йонна форма. Това са калий, калций, магнезий, фосфор, а розовият й цвят се дължи на съдържащото се в нея желязо. Съдъ ржат още слънчогледов лецитин и амониев хидрогенкарбонат.

Хрус-Хрус “ – натурални, за деца

Солетите „ Хрус-Хрус ” – естествен усет За Деца “ с краве масло и хималайска сол, имат същия състав на вложените първични материали, само че според условията за здравословно хранене, са с по-ниско процентно наличие на натриев хлорид /сол/.

 

С новите си артикули Хрус-Хрус дава отговор на провокациите на актуалната пазарна среда. Разнообразието, което обезпечават продуктите в сегмента, е изборът от който се нуждае модерният човек. Натуралните солети с краве масло стават част от огромното семейство на марката Хрус-Хрус, която към този момент предлага подбор от 11 разнообразни усета.

Марката „ Хрус-Хрус “ е благосъстоятелност на “Млин 97 ” АД - 100 % частна компания, водещ производител в хлебната индустрия на страната. Голямата конкурентноспособност на бизнеса на компанията се дефинира от затворения цикъл на произвеждане, защото сдружението има личен зърнодобив и има мелница, оборудвана от международния водач в сектора, немско-швейцарската компания “BUHLER ”AG. Разполага още с осъвременена база за произвеждане на солети, оборудвана с високотехнологични машини HASTAMAT Gmbh. Всичко за компанията, продуктите и дистрибуторска мрежа, може да откриете на уебсайт www.mlin97.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР