Най-продаваната биография в България за 2018 г. - Христо Стоичков.

...
Най-продаваната биография в България за 2018 г. - Христо Стоичков.
Коментари Харесай

Стоичков представи книгата си в Торонто - ще има четвърто издание

Най-продаваната биография в България за 2018 година - " Христо Стоичков. Историята ", доближи и до почитателите в Торонто. Легендата на българския футбол Христо Стоичков персонално показа биографичната си книга, написана в съавторство с Владимир Памуков, в най-големия канадски град по покана на вестник " Български хоризонти ".

Събитието е четиринадесетото подред показване на книгата, след две извънредно сполучливи турнета в България и две министър председатели в чужбина - в Лондон и Чикаго. Срещата в Торонто се организира в " Парамаунт Ивенспейс " - една от най-луксозните зали в канадския мегаполис. Освен с бурни аплодисменти, Стоичков бе посрещнат и от българин, облечен като гвардеец, и момиче в национална носия. Те му сервираха вино и питка под звуците на българска национална музика.

Камата стартира речта си пред почитателите с признателност към хората, помогнали му да стигне там, където е през днешния ден, измежду които - паралелно с неговото семейство, треньори, съотборници и съратници - особено място заемат и самите почитатели. " Аз съм благополучен и горделив, че от една дребна страна сме излезли огромни спортисти, тъй като спортът учи на доста неща. Спортът ни учи на това какво е труд и какво е да се почитаме. Ние доказахме, че една дребна страна може да ражда огромни спортисти. "

Специални посетители от България в канадския град бяха и известният български артист и комедиант Христо Гърбов и театралният и кино режисьор Иглика Трифонова. Носителят на премията " Аскер " показа пред публиката особено квалифициран скеч, който приповдигна настроението в залата, а режисьорката развълнува публиката със своята друга кино позиция към гения и достиженията на неподражаемия футболен талант.

Срещите на Христо Стоичков с почитатели ще продължат и през декември. Преди това Камата, Владимир Памуков и тяхната " Христо Стоичков. Историята " ще гостуват във Варшава, а през 2020 година се приготвя събитие и в Барселона. Поради огромния читателски интерес издателство " Софтпрес " приготвя четвърто издание на бестселъровата биография. " Христо Стоичков. Историята " се трансформира в най-продаваната биография в България през 2018 година - чака се до края на годината да доближи 70 000 тираж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР