Най-приятелски настроеният град към веганите в Обединеното кралство не е

...
Най-приятелски настроеният град към веганите в Обединеното кралство не е
Коментари Харесай

Това е раят за веганите

Най-приятелски настроеният град към веганите в Обединеното кралство не е Лондон, а Норич, откри проучване, оповестено във в. "Метро ".

Въпреки че в английската столица всеки ден никнат като гъби вегетариански магазини, заведения за хранене и кафенета, тя не е първа в класацията.

Оказва се, че в град Норич се падат най-вече веган или вегетариански заведения за хранене, разграничени на броя на жителите: по - 2094. На втора и трета позиция са класирани шотландските градове Единбург и Глазгоу надлежно с 2361 и 3000 поданици на веган заведение. В челната десятка влизат също Манчестър, Ливърпул, Бристол и Нюкасъл.

Въпреки богатата си кулинарна сцена, Лондон е подложен едвам на единадесето място във веган-ресторантската ранглиста. Популярният курорт Брайтън пък въобще не попаднал в подреждането.

Четиридесет % от жителите на Манчестър доверили, че посещават вегетариански заведения минимум един път седмично. Близо до тях се подреждат жителите от Бристол, като 20 % от тях се отбивали един път седмично в безмесни заведения за хранене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР