“Най-привлекателното нещо, което една жена може да притежава, е самочувствие.-

...
“Най-привлекателното нещо, което една жена може да притежава, е самочувствие.-
Коментари Харесай

За дамите, които обичат живота… или как да отключим женствеността си

“Най-привлекателното нещо, което една жена може да има, е самочувствие. ”- Бионсе

Женската самонадеяност не чака никого – не се появява след комплимент или след благ жест от някого, а е подаръкът, който една жена подарява на себе си. Тя не се лимитира от обществените правила и упования. Тя е заложена във всяка от нас и чака да бъде отключена.

Женствеността може да бъде наследена, само че може и да бъде научена и добита. Когато отделяме повече време за себе си, когато се заобикаляме с други самоуверени дами, когато не позволяваме никакви взаимни отстъпки към това, което получаваме и което желаеме да получаваме – всякога, когато сложим себе си преди всичко, си поправяме път към вътрешната си самонадеяност, мощ и магнетичност.

Затова и на тазгодишния Ден на дамата не чакайте половинката или някой различен да ви подари това, което същински желаете, а сами бъдете източникът на щастието си. Дали ще си организирате спа вечер, или ще се поглезите с обичаната си вечеря, или пък ще си подарите мечтаното долни дрехи – направете нещо, което ще ви накара да се чувствате по-уверени и по-щастливи в тялото си.

Взимайки всичко това поради Lisca сътвори своите модели, с цел да приветства женствеността на всяка дама.

 За дамите, които обичат живота... или по какъв начин да отключим женствеността си

В новите преди всичко идват точно тези детайли, които работят като усилвател на женското самочувствие. Създадени са да пасват съвършено по извивките на тялото и да вършат комплимент на фигурата ни, с цел да покоряваме деня без нищо да ни стопира.

Lisca ни глези с разкош, който прави животът по-хубав и отключва нашата вътрешна богиня. С нотки френски романтизъм и италиански хедонизъм, всеки модел излъчва хубост и страст. 

Ясно се виждат двете тематики, които участват в последните оферти на марката – линията Diva дава сексапил и пристрастеност, емфатичен от златисти акценти, а Grace очарова с неповторима деликатност и чувствени елементи, които разсънват желанието за романтика. Общият почерк сред двете линии виждаме в устрема към съвършенство, който най-ясно проличава в красивата бродерия и дантела, тук-там толкоз деликатна, че основава резултат като от татуирани картини по тялото.

Не единствено че дизайните на Liscа ще усилят сексапила и самоувереността на една жена, само че и ще са неин сателит във всяка стъпка от деня – с комфортни кройки и галещи кожата тъкани, моделите ще ви накарат да се чувствате като най-хубавата версия на себе си.

Разгледайте фрагментите в галерията за повече от лукса на Liscа, основан за дамите, които обичат живота. Моделите от liscashop.bg.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР