Най-прецакана в последните серии на любовната драма отново е Алисия.

...
Най-прецакана в последните серии на любовната драма отново е Алисия.
Коментари Харесай

Николета върти интриги, настройва Биляна Дол срещу Алисия


Най-прецакана в последните серии на любовната драма още веднъж е Алисия. Повод интригите сред някогашни и сегашни половинки да лъснат се оказа рожденият ден на Валери Божинов. Футболистът, който неотдавна още веднъж е състезател на „ Левски “, чукна 33 години на охолно празненство, проведено от половинката му – сръбкинята Биляна Дол.

На празника Божинов духна свещички измежду най-близките си другари, баджанака и съотборник в Левски, с който са делили не една, а две дами – Ники Михайлов, и някогашната си брачна половинка Николета, както и сестрата на Ни Ло – Велина. Дъщеря му от плеймейтката, Никол, също присъстваше.

Единствените, които липсваха в идилията, бяха Алисия и синът й от Божинов – Валери – младши.

Сигурни източници обявиха пред „ България Днес “, че повода, несъмнено, е Лозанова. Николета, която показва суперблизки връзки с Биляна, непрестанно я настройвала против Алисия и правела всичко допустимо двете да не се сдушат. Плюс това рожденият ден на Божинката бил в заведението на Михайлов, в което Николета го играела шефка.

Хора от кръга на фолкпевицата също признават, че изпълнителката претърпява тежко обстоятелството, че до момента в който някогашните й го раздават огромни другари, тя е отритната от всички и е в ролята на нежеланата, само че най-вече я боляло, че от това страда и детето й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР