Най-престижното автомобилно състезание в света Формула 1 се завръща. На

...
Най-престижното автомобилно състезание в света Формула 1 се завръща. На
Коментари Харесай

Формула 1: Всичко интересно от дългосрочните залози на WINBET преди сезона

Най-престижното автомобилно съревнование в света Формула 1 се завръща. На 5 март в Бахрейн ще започва сезон 2023 на “кралските гонки ”, а международните си трофеи, надлежно при водачите и конструкторите, ще пазят Макс Верстапен и Ред Бул Рейсинг. Сезон 2023 ще се организира в границите на 23 надпревари, като конкуренцията ще завърши на 26 ноември в Абу Даби. Своите спортни залози почитателите на биха могли да създадат в спортна секция Winbet.bg, където ще открият конкурентни коефициенти и голям брой пазари за надпреварите. 

Дългосрочни
залози на Формула 1 в WINBET

В WINBET можете да извършите своите дълготрайни предвиждания за сезон 2023 на Формула 1. Разбира се, най-атрактивната прогноза е за идващ международен първенец. Асът на Ред Бул Макс Верстапен остава любимец за нова купа с коефициент от 1.66 в най-големия игрален уебсайт. Следват Шарл Льоклер (5.25), Люис Хамилтън (5.75), Джордж Ръсел (13.00) и Серхио Перес (21.00). Световната купа при конструкторите също е измежду дълготрайните
залози, най-често избирани от почитателите. Фаворит за трофея е Ред Бул с коефициент от 1.67 в WINBET, следван от Мерцедес (3.80) и Ферари (3.95). Далеч по-малки са възможностите на Астън Мартин, оценени с коефициент от 51.00.

Сред забавните благоприятни условия за дълготрайни
залози за Формула 1 в winbet.bg е и опцията “Един против различен ”. Чрез нея играчите могат да предвиждат по какъв начин ще се показа даден водач против различен подобен, като същото важи и за тимовете. В същото време, вероятен е и “двоен ” залог за международен първенец и победител при конструкторите. Например, в случай че смятате, че Макс Верстапен ще грабне купата, само че при конструкторите това ще направи Мерцедес, можете да употребявате сходна композиция в своя фиш.

В WINBET може да се направи и прогноза дали даден водач ще завоюва най-малко едно съревнование през сезона. Ако смятате, да вземем за пример, че Фернандо Алонсо или Серхио Перес най-малко един път ще завършат преди всичко, можете да ги подкрепите. Сами ще се уверите, че коефициентите за сходна прогноза си заслужават.

В умозаключение можем да кажем, че сезон 2023 на Формула 1 още веднъж дава обещание мощни страсти на почитателите. В WINBET ще имате опцията да наблюдавате цялата акция от тази година - от началото до нейния край, радвайки се на голям брой разнородни благоприятни условия за спортни
залози.

Спортни функционалности в WINBET

WINBET предлага на потребителите си разнообразни спортни функционалности, които могат да бъдат употребявани във всеки един миг от страна на потребителите.

, да вземем за пример, разрешава на играчите да се възползват от увеличени коефициенти за избрани събития. В същото време налице е и предлагането “ ”, при което всяко добавено събитие в основания батерия ще донесе на играча спомагателен % при триумф.

Важен инструмент за футболните почитатели е и “ ” - функционалност, при която залогът автоматизирано се затваря, в случай че подкрепеният от потребителя тим поведе с два гола разлика. Така той може да е спокоен, че каквото и да се случи до края на срещата, неговото предугаждане към този момент е маркирано като сполучливо.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на

Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти са оповестени на

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР