Най-престижното автомобилно събитие за годината посреща посетители от днес до

...
Най-престижното автомобилно събитие за годината посреща посетители от днес до
Коментари Харесай

Международният автомобилният салон София 2019 отвори врати

Най-престижното автомобилно събитие за годината посреща гости от през днешния ден до 20-ти октомври в Интер Експо Център, София
Международният авто салон София 2019 отвори порти. В рамките на 10 дни столицата ни ще бъде дом на най-хубавото, което автомобилната промишленост може да покаже тази година и всички водещи производители, събрани под покрива на Интер Експо Център в София. Изложението се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България и е едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на „ Международната организация на автомобилните производители ” (OICA), наред с автосалоните в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.
На откриването участва министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, заместник-председателят на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия към Народно събрание Станислав Иванов, народни представители, ръководители на дипломатически задачи и търговски представителства, президентът Росен Плевнелиев, заместник-министрите на стопанската система и на превоза – Лъчезар Борисов и Ангел Попов, Анджела Тотева – зам.-председател на ДА " Безопасност на придвижването по пътищата ", ръководители на държавни и изпълнителни организации и други.

„ Днес отваряме вратите на 24-то ревю. Това няма да е витрина, това ще са отворени порти на автомобилния свят “, сподели ръководителят на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България Александър Миланов. „ Ще забележим представители на автомобилната промишленост от страни, като Германия, Франция, Испания, Италия, Румъния, Индия, Китай, Швеция, Южна Корея, Съединени американски щати..., всички са тук. Пожелавам на изложителите триумф, а на нашите посетители - да изпитат незабравими моменти, да си тръгнат от тук с доста страсти, доста информация, доста фантазии и нови коли “, сподели още Александър Миланов.
Министърът на превоза Росен Желязков съобщи, че посоката на развиване на автомобилната промишленост се вижда по експонатите, само че едно е ясно – утрешният автомобил няма да е като вчерашния. Автомобилите ще стават все по-смарт, ще поддържат връзка един с различен, ще поддържат връзка с инфраструктурата, ще поддържат връзка с лидера, в случай че има подобен в автомобила. Нови технологии ще оказват помощ колите да стават все по-достъпни. „ Ангажиментът на държавното управление е – от ден на ден нови коли да са в послание, от ден на ден нови коли да се купуват, да стават все по-достъпни. Това става с принадлежности - фискални и други. Новият автомобил е освен по-екосъобразен, само че и по-безопасен, а това в действителност е целенасочена политика “, акцентира министър Желязков.
„ Международният авто салон София 2019 ” ще се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център. Участват над 75 фирми-изложители, които показват повече от 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети. Повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели чакат посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София: 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. Впечатляващ ще бъде и броят на колите с различно задвижване – 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с мотори на метан.
Работно време за гости
През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа.
Билети
Билетите за възрастни са с цена 10 лв. през делничните дни и 12 лева през уикенда. След 17:00 часа цената е 8 лв.. За деца сред 8 и 16-годишна възраст, билетите надлежно са 6 лв. и 4 лв.. Билетите можете да купите на касите на изложбения център или онлайн през мрежата на Ивентим: https://sofiamotorshow.bg/tickets/
Още информация можете да откриете на https://sofiamotorshow.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР