Най-престижният моден форум у нас бе домакин на най-добрите родни

...
Най-престижният моден форум у нас бе домакин на най-добрите родни
Коментари Харесай

Биляна Йотовска с моден фурор на Sofia Fashion Week

Най-престижният фешън конгрес у нас бе хазаин на най-хубавите родни дизайнери, измежду които е и фитнес моделът Биляна. „ Новата сбирка, наречена Army style, е преобразяване на отдадеността към спорта и постигането на задачите. Този сезон шлагер ще е камуфлажът “, сподели още Йотовска. За да изрази най-добре концепцията на новите си дизайни, шампионката избра за нея да дефилират както едни от най-познатите имена на стилната сцена, по този начин и звезди от разнообразни области на българския шоубизнес.

Биляна събра на една сцена Роси Иванова, Цвети Разложка и Диана Иванчева, дружно с девойките от The Secret Garden show, които дефилираха паралелно до международния и европейски първенец по културизъм Митко Димитров. Гери Дончева не пропусна да разпръсне положителна сила, облечена в екип на обичания си лейбъл. Момчетата от X-Energy crew пък за следващ път демонстрираха, че гравитация за тях няма!

Шоколадовото момиче на българския поп Прея се трансформира в същинско ентусиазъм след дефилето. Всички дружно показаха последните трендове в спортното облекло у нас, като не просто разходиха сетовете, а и спретнаха същинско шоу за публиката. Танците, музиката и позитивната сила бяха запаметяващи! „ Виждам по какъв начин хората от ден на ден стартират да се грижат за себе си и своето здраве! Това ме радва извънредно доста, тъй като, както постоянно съм казвала, здравословният метод на живот не е мода или моментно положение, той е метод на живот! Трябва да сме дисциплинирани и виновни към себе си, започвайки даже от спортния екип “, добави Биляна Йотовска.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР