Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, тази

...
Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, тази
Коментари Харесай

ФАРА 2018 разделя наградите си на две - за агенция и клиент

Най-престижният фестивал на изобретателната промишленост в България – ФАРА, тази година за първи път ще раздели премиите си на две елементи – една за организацията и една за клиента.

Събитието ще се организира в Пловдив от 7-ми до 9-ти юни. То ще отпразнува доверието сред рекламните организации и клиентите, оповестяват уредниците от Българската асоциация на информационните организации (БАКА). 

Посланието на фестивала е " Работим дружно. Печелим дружно ", защото най-стойностните акции са резултат от взаимната работа сред двете страни, a споделени са освен напъните, само че и удовлетворението от постигнатите триумфи, показват те. По думите им положителните хрумвания са учредени на мощното партньорство и сплотяват креативност и бизнес успеваемост.

Заявки за присъединяване информационните организации в България могат да се изпращат до 30 април на уеб страницата на ФАРА  или на място в Българската асоциация на информационните организации.

ФАРА се провежда от 19 години от БАКА и награждава сполучливо осъществени рекламни акции и изобретателни концепции. Освен въодушевяващ конкурс за изобретателни хрумвания, това е и влиятелен конгрес за образование с интернационалните лектори и с поредност от презентации и уъркшопи.

Тази година тематика на лекционната част е " Креативност и успеваемост "  и включва авторитетни имена с богат на практика опит, спечелили награди от интернационалните фестивали от ранга на Cannes Lions.

Фестивалът се организира за трета поредна година в Пловдив - Европейската столица на културата за 2019 година и градът-център на културата и изкуството в България.  

Един от главните му сътрудници е Фондация Пловдив 2019 - Европейска столица на културата, която интензивно развива града с изобретателни платформи, начинания и събития.       

Целта на ФАРА от години е да показва достиженията на информационната промишленост в България и да отличи най-хубавите рекламни форми и информационни акции. Най-големият рекламен фестивал у нас се провежда от 2000 година и сплотява конкурс на информационни хрумвания и лекционен панел с присъединяване на уважавани интернационалните лектори. Във ФАРА вземат участие над 500 експерти от информационния отрасъл, представители на креативен специалности, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг експерти, медии.

И през 2018 година фестивалът ще показа най-хубавите рекламни форми и акции, основани в България и реализирани в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година Комуникационните организации ще показват достиженията си в 26 категории в разделите " Аудио-визуални форми и копирайтинг ", " Художествено оформление и дизайн ", " Дигитални форми и изобретателно потребление на медиа ", " Кампании ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР