Най-престижната автомобилна надпревара – Формула 1 – се завръща в

...
Най-престижната автомобилна надпревара – Формула 1 – се завръща в
Коментари Харесай

Формула 1 стартира с Гран При Австрия по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Най-престижната автомобилна конкуренция – Формула 1 – се завръща в света на спорта, откакто първите девет старта от календара бяха публично отсрочени или анулирани вследствие на световната здравна рецесия. Първо за сезон 2020 ще е надпреварата за Голямата премия на Австрия, което може да бъде проследено в ефира на DIEMA SPORT и онлайн в стрийминг платформата.

Любителите на високите скорости ще могат да видят първите три тренировки - в петък, 3 юли, в 12:00 ч. и 16:00 ч, както и събота, 4 юли, от 13:00 ч. Квалификацията за място също по традиция е в събота - от 16:00 ч., когато ще стане ясна и стартовата решетка за надпреварата. Зрителите ще могат да му се насладят директно по DIEMA SPORT в неделя, 5 юли, от 16:10 ч. а два часа по-късно ще разберем кой е новият победител в конкуренцията. В понеделник всеки, пропуснал събитията от предходния ден, ще има късмет да компенсира с трогателен преглед, а във вторник е изданието на Формула 1 Екстра , което обобщава всичко случило през уикенда.

На 12 юли от 16:10 ч., единствено седем дни след Голямата премия на Австрия, следва нова порция развлечение с втория кръг от обичаното автомобилно съревнование , който още веднъж ще се организира на „ Ред Бул Ринг “ в подножието на Алпите. Седмица по-късно – на 19 юли пък спортните почитатели ще могат да видят конкуренцията за Гран При на Унгария с заричане за повече от завладяващи конфликти.

Проследете най-интересните спортни събития по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР