Най-пресният звезден скандал в социалните мрежи включва думите Twitter, Кание

...
Най-пресният звезден скандал в социалните мрежи включва думите Twitter, Кание
Коментари Харесай

Кание Уест, Тръмп, Twitter и един измислен скандал

Най-пресният звезден скандал в обществените мрежи включва думите Twitter, Кание Уест и Доналд Тръмп. Рапърът даде воля на мислите си и политическите си пристрастия по адрес на сегашния американски държавен глава. А това отприщи сериозна вълна от мнения.

Кание Уест е една от най-активните звезди в Twitter в последните дни. Всеки ден разгласява десетки постове, доста от които остават незабелязани и се губят в морето от туитове. Но няколко в границите на ден-два, изразяващи нетърпението на изпълнителя да се срещне с Доналд Тръмп и страстта от приемането на подпис нямаше по какъв начин да останат без ответна реакция.

can't wait to meet pic.twitter.com/i7ixzuFpZC
— KANYE WEST (@kanyewest) 25 април 2018 година

Още по време на предизборната акция на сегашния американски президент, доста известни персони зад океана от сферата на музиката и киното се оповестиха срещу неговото избиране. А откакто то е реалност от дълго време, очевидно поддръжниците на Тръмп не се гледат с положително око.

Кание Уест дефинира президента като собствен брат и изрази поддръжката си и за неговите политики. А туитът, завършващ с изявлението, че има право на свободни мисли и изложение, даже бе споделен от самия Доналд Тръмп .

pic.twitter.com/tB8SlAjIfV
— KANYE WEST (@kanyewest) 25 април 2018 година

Новината стана толкоз сензационна, че даже влезе в ефирното време на CNN. А фотографията на подписаната от президента шапка с надпис " Да създадем Америка велика още веднъж " се одобри като п одкрепа на расистките визии на президента .

И какво се случи след вълната от постове в поддръжка на Тръмп? В редица международни медии се появи информация, че десетки звезди са решили към този момент да не следват Кание Уест в Twitter , с цел да не им се постанова да бъдат в час с всекидневието на рапъра и неговите политически пристрастия.

my MAGA hat is signed

За няколко часа се развихри голям скандал в обществената мрежа, а изненадващо почитателите на мъжа на Ким Кардашиян се стопиха от 28 милиона на 18.6 милиона. Така се сътвори заблудата, че Уест май е направи по-голяма неточност, от колкото е предполагал, и това може да му коства доста.

Но два дни по-късно всичко си е още веднъж по местата. Кание е повече от деен в Twitter, в този момент с акцент върху промотирането на новата си фешън линия. А представител на компанията съобщи, представен от Indiependent, че внезапният спад в почитателите на рапъра се дължи не на неговите туитове в поддръжка на Тръмп, а на проблем в системата , който към този момент е позволен.

 Снимка 353155

Най-вероятната причина за бъга е, че Уест се завърна с гръм и тропот в обществената мрежа и стартира да разгласява на пакост . И в този момент инспекцията ни демонстрира , че Риана, Дрейк, Ариана Гранде, Кендрик Ламар, Ники Минаж и всички други забъркани в абсурда в действителност са в листата с почитатели на Кание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР