Най-празничния месец в годината вече е тук! И колкото и

...
Най-празничния месец в годината вече е тук! И колкото и
Коментари Харесай

Четири перфектни ежедневни визии за декември

Най-празничния месец в годината към този момент е тук! И колкото и да ни се желае още в този момент да се посветим на вечери пред камината и уютни вечери с околните хора, до празничната отмора остава още много. 

От ежедневното си облекло през декември желаеме тъкмо две неща – да е топло и комфортно. Ако към този момент сте се сдобили с най-важните детайли на капсулния дрешник през зимата, през днешния ден ви предлагме няколко хрумвания за съчетания, които да ви вдъхновят в сутрините, в които не остава време за измисляне на аутфит. А защото и ние сме от девойките, които постоянно бързат, незабавно се възползваме от тях!

 december-outfit-1

Как да носим макси роклята? 

Ежедневната дълга рокля дава съвършена опция за опити, започвайки още от обувките. По-смелите от вас могат да я комбинират с груби ниски боти и компактен черен чорапогащник. В по-слънчевите дни я виждаме с типичен кецове в бяло или черно, компактен шал и обичаното ви дълго палто. Червеното червило е луксозен и внимателен пъстър акцент.

 december-outfit-2

Как да носим плетивото? 

Макар да обичаме нетрадиционните съчетания от овързайс пуловери с плисирани миди поли или такива от тюл, не можем да си кривим душата – плетиво и деним е класика в жанра. В дните, в които трябва да излезете от у дома по най-бързия метод, тази композиция е избавителен пояс.

 december-outfit-3

Как да носим палтото с косъм?

На първо място е значимо да оставите този детайл в светлината на прожекторите. А няма по-семпо комбиниране, което да го разреши, от черен деним и бял тишърт. Ако следваме препоръките на топмоделите, точно тази ежедневна композиция разрешава да изберем ослепителен колорит върху устните.

 december-outfit-4

Как да носим разкроения панталон? 

Първо предписание – балансирайте размерите. Когато носите нещо по-широко от горната страна, заложете на скини дънки. В случая на разкроения панталон, той би трябвало да бъде комбиниран с стеснен топ, риза или блуза. Ние избираме мек пуловер с поло яка, който също е част от главните неща в дрешника ни тази зима.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР