Най-после светът чу и нещо официално около Михаел Шумахер, след

...
Най-после светът чу и нещо официално около Михаел Шумахер, след
Коментари Харесай

Най-после нещо официално за състоянието на Шумахер

Най-после светът чу и нещо публично към Михаел Шумахер, откакто от две седмици изявления дават спорни информации за радикални промени в положението му.

Легендата се възвръща към този момент близо 6 години от мозъчни контузии, които лекарите първоначално смятаха за необратими. Те бяха получени при случай на ски в Алпите на 29 декември 2013 година

Седемкратният първенец на Формула 1 е една от огромните секрети на новото време, която не могат да пробият даже обществени мрежи, свръхмощни и бързо разпространяеми осведомителни средства и така нататък

Сабине Кем, персонален импресарио и дългогодишна фамилна другарка на фамилия Шумахер, излезе с изказване по тематиката след водопадите от изявления в последните дни.

" Здравето на Михаел не е обществена тематика - сподели Сабине в радиовключване в Швейцария. - Няма да разясня положението му в елементи. Искаме да запазим всичко към него допустимо в най-тесен кръг и ви убеждавам, че решението е взето в унисон с това, което той би желал. Бих посъветвала почитателите да не имат вяра на нищо, което се написа в медиите, тъй като никоя от тях няма нужната информация за това.

Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането. "

В предаването Кем разкри още, че Шуми е извънредно сензитивна персона, той не е обичал въобще да бъде в заглавията и е избягвал обществени изяви и преди случая.

Мениджърката прикани и да не се има вяра на никакви фотоси, които " изтичат " в обществени мрежи и жълти издания по света. Без да го каже в прав текст, Кем загатна, че снимки на Михаел от възобновяване му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.

Феновете не престават да търсят дребни знаци за усъвършенстване или смяна на положението на Шуми. Огромна вълна от мнения и реакции в обществените мрежи провокира да вземем за пример обява във Facebook страницата на Михаел (не е персонален профил) по случай годишнината от първата му победа във Формула 1 (на 8 септември).

Но всичко това е нищожно при думите на Кем, която ясно акцентира, че за положението на Шуми знаят единствено тези, които би трябвало да знаят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР