Най-после любителите на испанския футбол отново ще могат да гледат

...
Най-после любителите на испанския футбол отново ще могат да гледат
Коментари Харесай

MAX Sport взе правата и за испанската Ла Лига

Най-после феновете на испанския футбол още веднъж ще могат да гледат мачовете от Ла Лига онлайн. Днес стана ясно, че правата са закупени от MAX Sport. И то за идващите три сезона.

" Каналите на MAX Sздиш ще излъчват онлайн дербитата от испанската Ла Лига през идващите три сезона. Феновете на футбола ще имат опция да наблюдават изявите на звездите на Барселона, Реал, Атлетико и всички останали свои любимци, които са част от едно от най-силните клубни футболни шампионати в света.

Началото е още този уикенд с мачовете от четвъртия кръг, които ще се излъчват по MAX Sport 1. В събота почитателите ще видят онлайн трите най-големи кандидата за купата в Испания - Барселона, Реал и Атлетико. Първият дуел ще опълчи Атлетико (Мадрид) и Ейбар, които излизат един против различен от 14:00 часа. Веднага по-късно, от 17:15 часа, идва ред на гостуването на Барселона на Реал Сосиедад. Вечерта ще бъде закрита от Реал (Мадрид), който гостува на Атлетик (Билбао).

Футболният иберийски маратон по MAX Sport 1 ще продължи и в неделя с още два дуела. Еспаньол и Леванте ще дадат началото в 17:15 часа, а в 21:45 часа Севиля ще бъде хазаин на Хетафе.

La Liga е третото футболно попълнение в редиците на MAX Sport това лято. Спортните канали на А1 към този момент завоюваха правото да излъчват всички мачове от италианската Серия " А ", а също и мачовете във вторник и финалния дуел от най-популярния, комерсиален клубен футболен шампионат в света - УЕФА Шампионска лига.

" Спечелването на правата за La Liga е следващата стъпка от нашата тактика да предложим най-хубавото футболно преживяване на почитателите у нас. Когато обявихме, че ще излъчваме УЕФА Шампионска лига, обещахме, че ще продължим да подобряваме наличието на каналите MAX Sport и La Liga е още едно доказателство за това. Щастлив съм, че нашият ефир ще успее да сплоти голяма част от последователите на най-популярната игра в света ", съобщи Симеон Донев, старши шеф " Маркетинг " в А1 България ", се споделя в известието до медиите.

 Барселона разгроми Уеска с 8:2 и измести Реал (Мадрид) от първото място в Ла Лига
Барселона разгроми Уеска с 8:2 и измести Реал (Мадрид) от първото място в Ла Лига

Неубедително първо и фамозно второ полувреме за каталунците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР