Най-после картите паднаха и мистерията около изгнанието на топ комика

...
Най-после картите паднаха и мистерията около изгнанието на топ комика
Коментари Харесай

Рачков се завръща на екран със собствено шоу, вижте заплатата му

Най-после картите паднаха и мистерията към " изгнанието " на топ комика падна. За наслада на милионите си почитатели той се връща на дребния екран със лично шоу.
Стартът е на 7 март, неделя, и ще е отговор по рейтинг, смях и страст както на " Шоуто на Слави ", по този начин и на " Шоуто на Николаос Цитиридис ".
 Шокиращата причина, заради която Рачков няма да е водещ на Капките? Шокиращата причина, заради която Рачков няма да е водещ на Капките?
Димитър Рaчкoв нямa дa бъдe вoдeщ нa 10-ия cпeциaлeн ceзoн нa „ Кaтo двe кaпки вoдa “. Нoвинaтa шoкирa вeрнитe последователи нa шoут...
" Шоуто на Рачков " ще върви по Нова тв, излиза наяве от реклама, която към този момент върви в ефира на малкия екран. В нея артистът е неразпознаваем. Има дълга коса и голяма къдрава брада. Отшелник в горска къща. Чете вестник, на чиято първа страница написа: " Халваджиян изрита Рачков ". А на ръката си има голяма татуировка " Маги вечно ".
Източници на " Уикенд " разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лева за появяването си един път седмично или 40 000 лева на месец.
В момента Рачков е в заточение и си почива, , отговаряйки на въпрос на Мариян Станков - Мон Дьо, в предаването му по Нова телевизия. Няма никаква конспирация, каквато жълтите вестници търсят сред мен и Рачков, съобщи известният продуцент. И добави, че Рачков има потребност от отмора, тъй като от 20 години е на екрана.


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР