Най-после дойдоха и добри новини от Турция, след като вчера

...
Най-после дойдоха и добри новини от Турция, след като вчера
Коментари Харесай

Добри новини от Турция! Кристиан Атсу е спасен и жив

Най-после пристигнаха и положителни вести от Турция, откакто през вчерашния ден страната претърпя ужасяващо и разрушителни земетресение, в което хиляди хора изгубиха животите си. Футболистът на локалния отбор Хатайспор Кристиан Атсу, който през вчерашния ден бе покрит под руините, най-сетне е бил изваден от там, въпреки и с пострадвания. Това удостовери персонално прессекретарят на клуба Мустафа Йозат, представен от радио “Гол ”.

“Кристиан Атсу бе изваден, въпреки и с пострадвания. Нашият състезателен шеф Танер Савут, за жалост, към момента е под руините. Всички в Хатай са мощно наранени от случилото се. Вървим към края на всичко това, ” съобщи Йозат в резюме.

Ужасяващото естествено злополучие се случи през вчерашния ден заран, когато земетресение с магнитуд от 7.8 по скалата Рихтер удари южната ни съседка. То бе последвано от още няколко също много мощни труса, които продължиха да предизвикват опустошения и в допълнение усложниха обстановката. До този миг по разнообразни данни над 4100 са изгубили живота си, а още хиляди към момента са затрупани под руините. България също изпрати на помощ спасители още през вчерашния ден.
 Часове преди нещастието изчезналият Атсу вкара надвит гол Часове преди нещастието изчезналият Атсу вкара надвит гол
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР