Най-популярното място за наблюдение на звезди във Великобритания беше разкрито,

...
Най-популярното място за наблюдение на звезди във Великобритания беше разкрито,
Коментари Харесай

Северното сияние ще се завърне като най-популярното място за наблюдение на звезди в Обединеното кралство. Разкрит е пълен списък на зоните

Най-популярното място за наблюдаване на звезди във Англия беше разкрито, защото учени споделиха, че Северното зарево може скоро да се върне в Обединеното кралство.

Хората от цялата страна описаха за насладата си предишния уикенд, когато грандиозното естествено светлинно шоу озари нощното небе с помощта на мощна слънчева стихия. Въпреки че обиколките за разглеждане на полярното зарево в Исландия могат да костват хиляди лири, доста британци съумяха да зърнат необичаен живописен феномен от уюта на градината си и да създадат няколко запаметяващи се фотоси.

Резултатът от клъстер от слънчева сила и газ, удрящ Земята от слънцето, всеки, който е имал нещастието да пропусне Северното зарево тук последния път, може да има шанс, защото се чака да се върне незабавно този уикенд. За да получите най-хубавата панорама обаче, ще би трябвало да сте на вярното място, в идеалния случай в провинциално местонахождение, надалеч от светлинно замърсяване.

Астрономът от обсерваторията в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР