Най-популярният у нас влогър е Емил Конрад, чиито абонати вече

...
Най-популярният у нас влогър е Емил Конрад, чиито абонати вече
Коментари Харесай

Що е то влогър и как се става известен с видеа у нас? Ето най-популярния и най-циничната

Най-популярният у нас влогър е Емил Конрад , чиито клиенти към този момент са 399 299 хиляди, измежду любимците несъмнено се подрежда и Лудия Репортер :

В споделените от него видеа се засягат безчет тематики, водещи обаче остават секс и свалки. Хумористичните са от вида на " Ходите ли без долни дрехи “, " Защо има минерална вода, а няма минерална ракия “, " Правите ли разлика сред селяндур и селянин “ и така нататък Даниел Петканов  се трансформира в звезда с помощта на славата, която му сътвори интернет. През последните години обаче той не е толкоз деятелен и почитателите му се трансферират на други артистични попадения като

Баба Веселка

Възрастната жена мазета рибата с клипчетата, на които пее ретро попфолк части или персонално написани от нея песни. Веселка споделя, че е основала канала, с цел да разнообразява скучното си пенсионерско всекидневие.

Сузанита се изяви като асистентка на Емил Конрад, Двамата снимаха клипчета, част от които се появиха в канала на Емил. Безспорно ходът му се оказа сполучлив, защото видеото генерира хиляди лайкове в мрежата.

Андреа Банда Банда , се изявява в " На кафе “. Тя поддържа влог за кинокултура, с малко неудобно възприятие за комизъм, поради което в действителност  е толкоз саморасъл обаятелен.

Връх на цинизма са видеоматериалите, които споделя Мая Салмова, позната за интернет общностите като Мис Тигрова .

Освен непривлекателна съгласно почитателите, брюнетката не може да се похвали със познания, част от които даже на равнище обща просвета. Въпреки това клиповете й генерират сериозен брой гледания и шерване, написа " Телеграф “. Танцьорката, която постоянно показва уменията си на пилона, обича да споделя детайлности от персоналния си живот, мъжете в него, гафовете и несправедливостта, които среща всеки ден.

Краси

Известен като единствения професионален ФИФА състезател у нас, поддържа канал на български и британски език. Видеата му са следени от над 200 000 клиента и са отдадени на ревюта на игри.

Най-възрастният ютюбър е  дядо Петко , който рецитира патриотични творби.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР