Най-популярният клуб в света Манчестър Юнайтед вече има човек в

...
Най-популярният клуб в света Манчестър Юнайтед вече има човек в
Коментари Харесай

И Манчестър Юнайтед се включи в битката срещу Кобрата

Най-популярният клуб в света Манчестър Юнайтед към този момент има човек в антуража на Антъни Джошуа. Маркъс Рашфорд, новата звезда на Англия и " дяволите " пожела триумф на боксьора против Кубрат Пулев.

Нападателят отскочи до зала в Шефийлд, в която международният първенец тренира преди конфликта с българина. Двамата се щракнаха и си пожелаха взаимно шанс.

Маркъс има тежка задача още този уикенд, когато неговият Ман Юнайтед гостува на Ливърпул в борба от " тежката категория " на Висшата лига. После има тежки срещи и от шампионата на първенците.

Талантът е огромен почитател на AJ. И даде обещание, че при опция ще гледа багра му с Кобрата. " Хубаво е да те видя, първенци ", написа британският национал.

Е, Антъни няма по какъв начин да пожелае триумф на Юнайтед. Той е прочут почитател на Уотфорд, където е израснал. Може да са двама известните ентусиасти, само че пък какви - Джошуа и сър Елтън Джон.

Припомняме, Антъни Джошуа и Кубрат Пулев излизат в мач за международната купа на 28 октомври в Кардиф. Билетите са продадени, има единични бройки за последните редове. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР