Най-популярният клуб в Беларус Динамо (Минск) загуби с 2:3 от

...
Най-популярният клуб в Беларус Динамо (Минск) загуби с 2:3 от
Коментари Харесай

Динамо Минск загуби столичното дерби на Беларус

Най-популярният клуб в Беларус Динамо (Минск) загуби с 2:3 от ФК Минск в столичното дерби от втория кръг на локалното състезание. Това е второ проваляне за отбора и той е на дъното в класирането. Без актив е и другият най-известен тим в шампионата - БАТЕ Борисов, който по-рано денем отстъпи с 1:2 при визитата си на Славия Мозир.

Динамовци, водени от някогашния народен селекционер Сергей Гуренко, позволиха гол още в първата минута, а до почивката към този момент изоставаха с 0:3. За последния половин час те останаха и с човек по-малко след изпъждане на Миха Горопевшек за два жълти картона. Независимо от това те съумяха да върнат два от головете и имаха към 15 минути в края, в които не стопираха да нападат в търсене на изравняването. В последна сметка обаче домакините удържаха задатъка си.

В първия кръг ФК Минск надделя Белшина с 3:1 като посетител, до момента в който Динамо започва със загуба – 0:1 против Рух Брест. През предишния сезон Динамо финишира на 4-о място, а съгражданите им останаха 10-и.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР