Най-популярният и комерсиален клубен футболен турнир в света – УЕФА

...
Най-популярният и комерсиален клубен футболен турнир в света – УЕФА
Коментари Харесай

Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон

Най-популярният и комерсиален клубен футболен шампионат в света – УЕФА Шампионска лига, ще се излъчва в ефира на MAX Sport през новия сезон. Зрителите на спортните канали на А1 ще могат да гледат извънредно всички мачове, които ще се играят по стратегия във вторник. Заедно с това, те ще могат да проследят и кулминационната точка на шампионата – финалния дуел, който ще се организира на стадиона на Атлетико (Мадрид) „ Уанда Метрополитано ” на 1 юни 2019 година

Новият сезон на Шампионската лига ще предложи два пъти повече футболни страсти онлайн, тъй като дуелите към този момент ще се излъчват с два начални часа – 19:55 и 22:00 часа, вместо досегашната скица, в която срещите започваха едновременно – 21:45 часа.

„ Радваме се, че за малко повече от година нашите спортни канали се трансфораха в разпознаваема марка измежду почитателите в България. Качеството на нашата стратегия се усъвършенства непрекъснато и това е най-логичното нещо, тъй като желаеме да предложим на феновете всичко най-интересно от международния спорт и да им помогнем да гледат онлайн обичаните си тимове и спортисти ”, съобщи Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

Закупуването на правата за лъчение на мачовете от Шампионската лига е следващата крачка към разрастването на MAX Sport. От този сезон каналите ще излъчват и дуелите от италианската Серия А – едно от най-силните футболни шампионати в света. Двете съревнования допълват богатото футболно портфолио на каналите, които излъчват онлайн дуелите от холандската Ередивизи, съветската Премиер лига, украинската Висша лига и китайската Суперлига.

Спортните канали на А1 – MAX Sport 1 и MAX Sport 2 излъчват над 8 000 часа наличие онлайн годишно. В програмата им попадат едни от най-гледаните спортни събития в света: тенис шампионатите от сериите ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, волейболната Лига на нациите, най-големия шампионат за смесени бойни изкуства в света UFC, баскетболните Евролига и Еврокупа, лекоатлетическата Диaмантена лига, Световния шампионат по мотоциклетизъм, стартовете от NASCAR, най-интересните срещи от NHL и още доста други спортове, съпроводени от експертни разбори и мнения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР