Най-популярният британски промоутър Еди Хърн изглежда не се е отказал

...
Най-популярният британски промоутър Еди Хърн изглежда не се е отказал
Коментари Харесай

Хърн: Битка между Джошуа и Фюри е възможна за края на 2018-та

Най-популярният английски промоутър Еди Хърн наподобява не се е отказал от концепцията да сътвори най-голямата борба в английския бокс, като изправи един против различен Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Хърн побърза да посочи, че това няма да се случи в близко бъдеще.

В последното си изявление той съобщи, че в идеалния случай би желал Джошуа да се изправи против Джоузеф Паркър, Дионтей Уайлдър и по-късно към края на годината против Тайсън Фюри, само че промоутърът добави, че Фюри би трябвало да обърне съществено внимание на настояванията си, когато разискват сходна борба, казвайки, че "Циганският крал " желае повече от 50/50 финансово разделяне, което искане Хърн намира за смешно. Представителят на Джошуа също по този начин съобщи, че Фюри би трябвало да загуби сериозна телесна маса, в случай че желае да се изправи против международния първенец.

"Шегата на страна, само че Тайсън все още не прави нищо съществени и има много дълъг път да измине. В момента той не може да работи вярно, тъй като е много тежък ", съобщи Хърн.

Британецът прави оценка евентуална борба сред Джошуа и Фюри като най-голямата боксова среща в английския бокс и съобщи, че началните тренировки на Тайсън са един добър знак като за начало.

"Мисля, че има късмет за Тайсън към края на годината. В един съвършен свят, в идващите три борби Джошуа ще се бие с Паркър, Уайлдър и Фюри. Това е мечтаната развръзка, само че ние сигурно би трябвало да се бием с двама от тях, тъй че Фюри ще би трябвало да изчака ", добави той.

Хърн приключи с думите, че окачва от Британския боксов съвет по контрола (BBBofC) да разрешат наново лицензиране на Фюри през януари или февруари. Ако това се случи, това би могло да проправи пътя за борба сред Джошуа и Фюри в края на годината, само че тройката от борби на Хърн наподобява много оптимистична за този спорт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР