Най-популярния круизър на планетата - Honda Gold Wing - ще

...
Най-популярния круизър на планетата - Honda Gold Wing - ще
Коментари Харесай

В очакване на новия Honda Gold Wing

Най-популярния круизър на планетата - Honda Gold Wing - ще бъде освежен. Наскоро излязоха и нови фотоси и рисунки на това, по какъв начин ще наподобява той. Със сигурност моделът ще бъде по-комфортен, по-безопасен и с изменен дизайн.

Засега няма никакви спецификации за обновената машина, само че е ясно, че моторът ще бъде наличен в два разновидността – класическият GL 1800 и разновидността под името F6B 1800, който ще бъде с по-широка облегалка и по-голям заден багажник.



Сериозна смяна се вижда начело със напълно нов по форма фар и светлините в него. Той наподобява по-заостър и актуален. Забелязва се и ново окачване. Двигателят няма да се трансформира. Той си остава 6-цилиндров мощен елемент с размер 1800 куб. см. Очаква се да е малко по-мощен и да дава отговор на екостандарта Euro4. Разбира се, ABS и тракшън надзор ще бъдат включени в общоприетото оборудеане, а роботизираната скоростна кутия с няколко режима на ръководство, музикалната уредба и навигацията ще бъдат алтернатива.



Всички бутони по корпуса ще останат в историята. Те ще бъдат на ситуирани на новата централна подпора, която ще наподобява на тази на колите. Новата версия на именития Honda Gold Wing ще бъде показана на мотосалона EICMA в Милано при започване на ноември.

Производството му за Европа започва през март. За българския пазар е поръчано най-високото му равнище на съоръжение и се чака първите доставки у нас да стартират от края на май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР