Най-популярната сватовница в Русия, която води програмата Хайде да се

...
Най-популярната сватовница в Русия, която води програмата Хайде да се
Коментари Харесай

За страхотен секс след 45: Сватовницa №1 в Русия съветва жените да мажат интимата си област с ...

Най-популярната сватовница в Русия, която води програмата " Хайде да се оженим ", проговори за секса след 45 години. Роза Сябитова споделя, че един от нейните другари е сигурен, че е остарял за секс и има вяра, че това е непоносимо на тази възраст. Сексът на всички възрасти е съвършен, твърди обаче тя, представена от life.ru. " Началото на менопаузата е един от върховете на женската половост. За разлика от младите, не е нужно да потвърждаваме нищо на никого. Ние сме по-спокойни и уверени в себе си ", споделя Роза.

Водещи гинеколози строго не разрешават тези шест неща

По думите й доста дами отхвърлят секс след 45 години заради дискомфорт и сухота в интимната зона. " Това се дължи на обстоятелството, че лигавицата е по-тънка. За задачата би трябвало единствено да се заредите с женския хормон естроген. За да извършите това, ще би трябвало да употребявате крем с естриол. Не забравяйте, че животът стартира на 45 ", споделя сватовницата.

Пет съвета по какъв начин да опазите вагината си здрава

Мненията на потребителите в " Инстаграм " бяха разграничени. Доста от тях споделят, че не си заслужава читателите да се доверят на сватовницата по отношение на въпроси, които са в компетенцията на лекарите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР