Най-популярната организация за борбата срещу расизма по футболните терени -

...
Най-популярната организация за борбата срещу расизма по футболните терени -
Коментари Харесай

Организация против расизма призова: Изхвърлете България от всички турнири на УЕФА

Най-популярната организация за битката против расизма по футболните терени - " Kick it out " - разгласява остра декларация по адрес на българския народен тим поради ексцесиите по трибуните на мача с Англия в понеделник вечерта. От там приканиха " лъвовете " да бъдат изхвърлени от шампионатите на УЕФА поради изцепките.
 Бойко Борисов прикани Борислав Михайлов да подаде оставката като президент на БФС Обновена
Премиерът Борисов прикани Борислав Михайлов да подаде оставка като президент на БФС

Министерството на спорта прекратява всевъзможни връзки с футболната ни федерация

Ето и цялото мнение:

" Ние сме отвратени от гнусната демонстрация на расизъм против британските национали от страна на българските последователи . Даже телевизионни фрагменти демонстрираха маймунски звуци и нацистки поздрави. Поздравяваме Гарет Саутгейт, помощниците и играчите му, че рапортуваха тези обиди. Ние оказваме цялостната си поддръжка към играчите, фамилиите им и всеки обиден от тези ужасни подиуми ".

" Ние сме удовлетворени, че протоколът беше спазен от формалните лица, само че УЕФА би трябвало да изясни за какво играчите не бяха пратени в съблекалните по време на Стъпка 2 , както е категорично упоменато в разпоредбите на централата. Телевизионните фрагменти ясно демонстрираха, че расистките обиди не престават и през второто полувреме и по тази причина за нас е недопустимо, че Стъпка 3 не беше подхваната. Този мач трябваше да бъде спрян! ".
 Министър Кралев: Искаме оставката на Михайлов поради цялостното положение на българския футбол и случаите през вчерашния ден
Министър Кралев: Искаме оставката на Михайлов поради цялостното положение на българския футбол и случаите през вчерашния ден

" Държавата не може повече да толерира сходно държание "

" Сега е времето УЕФА да покаже водачество и да предприеме ограничения. От прекомерно дълго време централата се проваля във взимането на съответни ограничения. Самият факт, че България към този момент приема този мач с отчасти затворени трибуни поради расизъм, демонстрира, че глобите на УЕФА не са съответни "

" Не може да има повече жалки санкции и отчасти затваряне на трибуни. Ако УЕФА в действителност желае да се опълчи на дискриминирането - и в случай че акцията " Равната игра " в действителност значи нещо - тогава би трябвало да последва лишаване на точки и изхвърляне на България от шампионата ", написаха от " Kick it out " в позицията си.
 Президентът на ФА: С неодобрение не става!
Президентът на ФА: С неодобрение не става!

" У нас вършим всичко по силите ни, с цел да изкореним тотално расизма "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР