Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак Няма жена, която

...
Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак Няма жена, която
Коментари Харесай

Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак

Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак
Няма жена, която да не е омагьосана от магнетичните дамски обувки. Все ще си откри чифт, от който тъкмо е имала потребност. Ние всички сме неповторими и тази наша уникалност се дефинира значително от нашите зодиакални знаци. Как се обличаме, какви обувки обичаме да носим, какво обичаме да ядем и така нататък зависи доста от нашите зодиакални знаци.
Тогава за какво да не изберем нещо неповторимо във връзка с обувките, което дефинира нашия жанр и което подхожда на личността ни най-добре.
Едни прелестни дамски обувки от Stiletto могат да създадат приключено или да съсипят облеклото ви. Ето към какво би трябвало да се насочите.
Риби
Когато купуват чифт магнетични дамски обувки, първото нещо, което представителките на зодия Риби би трябвало да се попитат е: „ Ако една нимфа имаше крайници, щеше ли да ги носи? “ Ако отговорите с „ да “, тогава тези обувки са тъкмо за тях.
Водолей
Известно е, че зодия Водолей е бунтовническа, по тази причина представителките й ще оценят пантофки с детайли на железни отражения. Те биха били неповторими и извънредно занимателни.
Везни
Дамите Везни харесват неща, които са естетични и женствени, те се стараят всичко към тях да е уравновесено. Те несъмнено биха се насочили към обувки с ток с клиновидна форма.
Телец
Телецът е сетивен земен знак, ръководен от Венера, който търси комфорт и сантиментални неща като цветя. И по този начин, какво би могло да бъде по-представително за този знак, с изключение на комфортни гуменки с ярки флорални щампи?
Овен
Динамичен и самонадеян, Овенът се ръководи от Марс, планетата войник. Еспадрилите биха им паснали идеално на краката.
Козирог
Козирог обича традицията и маратонките с кондензиран цвят сигурно ще им харесат.
Близнаци
Най-големите фенове на модата от всички зодиакални знаци са Близнаците. Те обичат да носят най-новите облекла и аксесоари на пазара и сигурно ще предпочетат най-новото от стилния подиум. Всякакви допълнения като скъпоценни камъни, пискюли и линии демонстрират най-хубавите трендове за този сезон.
Рак
Представителите на зодия Рак са стандартни и харесват това, което е „ изпитано и правилно “. Така че, когато става въпрос за безконечната мода, те са отсреща в най-класическите обувки.
Лъв
Според астролозите, Лъвовете обичат да блестят и да бъдат в центъра на вниманието. За ревящите лъвици, дамски боти от DMR.bg със супер лъскава лакирана кожа ще подсигуряват, че всички очи ще бъдат ориентирани към вас.
Стрелец
Символът на могъщия кентавър, Стрелец, ръководи животните от зодиака. Едни привлекателно леопардови токчета, обути за разходка, ще напомните на всяка кралица на царството.
Дева
Астролозите оферират на Девите, които не се интересуват от трендовете и са по-загрижени за здравето и щастието си, да търсят обувки от изкуствена кожа. Едни сандали с регулируеми каишки и са удобен избор за този неповторим знак, с цел да могат да се съсредоточат върху цялостното си битие.
Скорпион
Скорпионите обичат аления цвят и всичко което е някакво табу. Да не приказваме, че е и знак, ръководен от сексуалността. За най-хубавата обувка за нощта, потърсете нещо секси и стилно като обувките с ток на Кейти Пери. Тези обувки ще разрешат на всички да знаят, че Скорпионът има натрапчива страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР