Най-перспективните млади компании ще имат възможност да работят още 6

...
Най-перспективните млади компании ще имат възможност да работят още 6
Коментари Харесай

Стартиращи компании могат да кандидатстват в програмата на OTP Bank

Най-перспективните млади компании ще имат опция да работят още 6 месеца в съдействие с финансовата група.

© OTP Bank Млади компании и разрастващи се бизнеси могат да аплайват в третото издание на предприемаческата стратегия OTP Startup Partner Program. Инициативата е с дълготрайност три месеца и се провежда от компанията-майка на " Банка ДСК " – OTP Bank. Целта й е да развие дълготрайно партньорство с участниците, като за първа година в акселератора ще се включат и пет дъщерни сдружения на групата, а след приключването на програмата най-хубавите стартъпи ще разполагат с още 6 месеца за съдействие.

Условията

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Инициативата е ориентирана към започващи компании, които към този момент са създали артикул с пазарен капацитет и такива, които сполучливо разрастват бизнеса си. Техните планове би трябвало да бъдат в някоя от шестте авансово избрани области. Това са " Работа с данни и аналитични принадлежности ", " Потребителско преживяване и обслужване ", " Вътрешна успеваемост ", " Отворено банкиране и сигурност ", " Продуктови нововъведения " и " Иновативни банкови решения ".

Желаещите да се включат могат да го създадат, като попълнят онлайн формуляра за присъединяване на уеб страницата на самодейността. В него те би трябвало да опишат на британски език бизнеса и екипа, който стои зад него. Крайният период за кандидатстване е 22 ноември.

Хронология на програмата

За да станат част от OTP Startup Partner Program, бизнесмените би трябвало да минат през три стадия на селекция. След подаване на кандидатурите си, сред 21 октомври и 6 декември определените от тях ще бъдат поканени на онлайн изявление. В идващия кръг от подбора, екипите ще имат опция да се срещнат с мениджъри от финансовата група на двудневно събитие в Будапеща в средата на януари.

Избраните започващи компании ще се включат в тримесечната онлайн стратегия, която ще стартира през март. Резултатите ще показват в края на самодейността през май, когато ще се организира така наречен Demo Day, където участниците ще показват плановете и достиженията си пред мениджъри от OTP Bank, вложители, и бизнесмени. Програмата обаче не завършва тогава за най-перспективните млади компании. Избраните бизнеси ще имат опция да работят още 6 месеца в съдействие с финансовата група, с цел да доразвият партньорството си.

Българското присъединяване

Във второто издание на състезанието, измежду деветте финалиста беше и българската компания Evrotrust Technologies. Тя дава решение в областта на биометричните данни и криптографията, което разрешава бързо и отдалечено оторизиране на трети страни пред банката.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР