Най-печелившият от YouTube e 8-годишният Раян, станал популярен с ревютата

...
Най-печелившият от YouTube e 8-годишният Раян, станал популярен с ревютата
Коментари Харесай

8-годишно момче печели най-много от YouTube

Най-печелившият от YouTube e 8-годишният Раян, станал известен с ревютата на играчки, които прави. Заради представянето на разнообразни играчки, той е спечелил $22 милиона през 2018 година, написа Independent.

Раян от " RyanToysReview " надмина най-сериозния си съперник Jake Paul с $500 000, твърди Forbes.

Първокласникът, който е разпален по Лего, влакове и коли има повече от 17 милиона почитатели в YouTube, където те могат да видят по какъв начин си играе и приказва за характерностите на играчките.

Откакто е стартирал канала си Раян има близо 26 милиарда гледания, а най-популярното му видео - показване на надуваем воден плъзгач, цялостен с големи яйца, в които има играчки изненада, му е спечелило 1,6 милиарда гледания.

Видео, качено от Раян или родителите му, на идващия ден към този момент има повече от 683 000 визии, а негова обява близо 3000 преглеждания за 3 часа.



За последната година положението му се е удвоило, като той потвърди, че клиповете с играчки костват милиони.

Видеата следват модела на разопаковане, като демонстрират по какъв начин 8-годишното дете отваря играчката и последвалото неспокойствие. В едно видео се наблюдава по какъв начин Раян отваря над 100 играчки и се радва на всяка за няколко секунди.

Каналът на Раян е стартиран от родителите му през 2015 година. Това, което го прави толкоз известен измежду децата, съгласно самия него, е личният му характер.

Според Forbes упоменатите суми са посочени преди от тях да се извадят разноските за такси, налози, сътрудници и юристи. Повечето от извоюваните пари са от реклами, които се излъчват преди неговите клипове.

За разлика от другите YouTube звезди, при Раян единствено $1 милион идва от спонсорирано наличие. Това се дължи на предложенията, които той и фамилията му вземат решение да одобряват или отхвърлят поради към момента нежната му възраст.

Играчките нормално отиват за положителни дела, най-често локална щедрост.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР