Най-печелившата певица в Новогодишната нощ ще бъде Преслава. Тя ще

...
Най-печелившата певица в Новогодишната нощ ще бъде Преслава. Тя ще
Коментари Харесай

Чалгаджийките ще заработят невиждани суми в новогодишната нощ

 Най-печелившата певица в Новогодишната нощ ще бъде Преслава. Тя ще изкара 25 бона. Певицата ще забавлява почитателите си в изтънчен хотел в Правец, след което ще се изяви и в софийски клуб. За двете участия пайнерката ще гушне 25 бона, за 2 часа пеене. Със сигурност с нея ще бъде и половинката й Павел, който не пропуска нейна изява. Декември месец по традиция е огромната беритба за изпълнителите от всички жанрове.

В София Преслава ще се види с колежката си Анелия, както и със Софи Маринова, която й е кума. Трите имат общо присъединяване. Анелия се е спазарила за 12 бона, а Софка - за 10. Доходоносна новогодишна нощ се обрисува и за Емануела и Емилия, които също са спазарили по 2 участия.

Банковата сметка на Емануела ще набъбне с малко над 20 бона за изявите й в Пловдив и София. Емилия пък е предпочела да не пътува сред градовете, по тази причина ще пее в пловдивски хотел, а по-късно и в дискотеката там.  Нейният събирателен хонорара е 20 бона. Десислава ще посрещне 2020 във Велинград против " скромните " 10 бона. Галена по традиция ще пее в заведението на мъжа си в Арбанаси, като тя не прибира пари за себе си, а регистрира единствено каузи на Пайнер. 

По този метод си заплаща комфорта да чества с другари в фамилния ресторант, а в това време излиза на спекулация на брачна половинка си, който всяка година препълва мястото с почитатели на чалгата. Глория също се е договорила за 10 хилядарки в бургаски хотел. Борис Дали ще пее в Златни пясъци против 8 бона. Джена ще е в Пловдив, против 10 хиляди.

За първи път доста звезди ще си останат у дома за новогодишната нощ, или пък ще се разминат единствено с едно присъединяване. А повода са прекомерно високите възнаграждения, които на 31 декември са двойни. Без участия на Нова година към този момент са Галин, Фики, Джулия, Малина, Малката, Джордан, написа в. Телеграф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР