. Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов

...
. Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Морфов, създай си частен театър и си го направи политически коректен

. " Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов си е развързал езика, като някаква женска клюкарка, която преди този момент е отрязала любовника си по телефона и бърза да се похвали на другите клюкарки какъв брой е печена в тези работи, а кретенското оргазмено хилене на тези непоказани в кадър, на които застаряващата клюкарка им споделя мръсните си вицове. Надявам се това не са сътрудници на Будинов от така наречен Народен спектакъл, който след пет дни ще чества 100 годишнина от своето опожаряване? ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

САМО ДА ПИТАМ
Да забележим в този момент аз вярно ли вдявам? Актьорът е отхвърлен, тъй като има персонална позиция- на която има КОНСТИТУЦИОННО право, тъй като нали още живеем в ДЕМОКРАТИЧНА страна!?. А не тъй като е несръчен, непрофесионален и не си прави работата? Правилно ли вдявам? Ако да- неприятна работа. Морфов може и да е надарен до безумство, само че явно геният не върви в комплект с темперамент и положителни обноски! Жалко! Но не за отстраненият артист. А за ВСИЧКИ нас. Защото затъваме в това тресавище. Безотказно и без път обратно.
 

Геновевий
Най-отвратителното в това видео е не фактът, че Морфов си е развързал езика, като някаква женска клюкарка, която преди този момент е отрязала любовника си по телефона и бърза да се похвали на другите клюкарки какъв брой е печена в тези работи, а кретенското оргазмено хилене на тези непоказани в кадър, на които застаряващата клюкарка им споделя мръсните си вицове. Надявам се това не са сътрудници на Будинов от така наречен Народен спектакъл, който след пет дни ще чества 100 годишнина от своето опожаряване?
 
Морфов, създай си частен спектакъл и си го направи политически правилен, по персоналния си индивидуален блян!
Обаче за какво си разрешава да се разпорежда в държавен спектакъл - кое е политически правилно и кое не е, от позиция на персоналните му пристрастия и субективизъм? Държавният спектакъл е на всички българи, сплотява ни уважението към другите политически хрумвания и партии, което поддържа единството на нацията. Еднопартийността няма нищо общо с властта на демоса - демокрацията............ Много грозно е да се преразказва с обиди персонален диалог, само че Морфов видно изпитва приятност от това. И да както и други сътрудници са показали - записът с видеото е съзнателно изтърван в медиите с цел да завоюва повече съперници на герб и респ. симпатизанти на морфовата партийна избранница. Грозота.
 
Не съм гербаджия, Това е гнусно държание,
без значение защо се бори Морфов, а още по-гнусни са клакьорите му от горната страна.
 
еха
Да, и аз от това хилене зад кадър в жанр " Годжи " се впечатлих неприятно.
 
teridan
Като че ли не опира до темперамент и положителни обноски. Това е измама! Нали една от аргументите да осъждаме соца е, че хора са били подлагани на принуда поради убеждения, разнообразни от формалните и са лишавани от опция да упражняват специалността или развиват гения си. Към това ли ще се върнем и шефа в театъра ще дерибейства и ще назначава свои приятели по политически убеждения и ще отстранява другите?
 
Не мога да схвана нападащите Морфов
Вие за първи път ли чувате сходно държание към някой в работна среда, който пада от власт? Това се случва непрестанно в страната, на всички равнища. Само че няма записи. Но тъй като националния спектакъл е народен обект, разбрахме кое по какъв начин става. Лицемери са някои коментиращи. Иска им се да са възвишени и чисти, само че не става. Това което се случва в страната се дължи на всички нас. За някои хора маймуните " не чул, не видял, не схванал " са пример за оцеляване на гърба на другите. И каква е крайната цел на оцеляването им, деца емигрирали в чужбина.
 
Трайчо
Сега знаете какво се случва на македонците с българско схващане в РСМ.
 
Helleborus
Искат да провокират и двете страни, освен това за задачата се употребяват политиците от двете страни; вместо подправен национализъм, в действителност би трябвало да се видят детайлите и да се осветли чия е грешката, на българи, македоци или и от двете страни. А политиците от двете страни да ги „ осъдят “ и да кажат нещо за добросъседството.
 
Helleborus
С такива систематизирания настроиха украинци и руснаци едни срещу други, което докара до физически жертви и от двете страни. Войната не се крепи единствено на милитаристичния уклон на избрани прослойки, а на възходящата дивотия на жителите, които обичат да се мразят; вместо да удържат своите политици, те споделят „ удряй “!
 
Педро
Украински сюжет, сър!
 
Тарильома
Руснаците по кое време ще схванат, че са го загазили? Защо им трябваше да се захващат със Зеленски! С този популярен човек? Най-могъщият човек в Европа съгласно Политико и най-влиятелната персона (но дали марионетката е личност) в света съгласно Тайм?
 
Ина
Европейски Съюз не ни е въвлякъл в непозната война, те са въвлекли украйна във война, меркел и мекрон 8 години приготвят украйна за " решение на съветския въпрос " както се е изразил Валенса
 
Отговор за пет стотинки
Според мен, Съединени американски щати дават опция на украинските камикадзета да тестват наличната натовска техника против Русия. Путин за в този момент демонстрира стоманени нерви. Нервничат единствено генералите му, тъй като имат запаси, с които могат да решат казуса единствено за един момент, само че нямат позволение да ги употребяват (за сега).
 
прът
Клишето " който не познава историята, ще я преживее наново " е изключително настояща през днешния ден.
 
Генезисът
на резила не е нито демокрацията, нито Европейски Съюз. Генезисът е бълг. темперамент и нрав.
 
Следвайте " Гласове " в
 
 
25 Яну 2023306716 Яну 2023310709 Яну 2023110320 Дек 2022639606 Дек 2022482003 Дек 20221571КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023369611 Яну 2023229605 Фев 202335726 Яну 2023586
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР