Най-отдалечените, красиви и екзотични места са лесни за покоряване с

...
Най-отдалечените, красиви и екзотични места са лесни за покоряване с
Коментари Харесай

Висша японска техника за авантюри на 2 колела

 2018 Africa Twin Adventure Sports

Най-отдалечените, красиви и екзотични места са лесни за подчинение с чудесно готова за тежки условия машина като новия модел Honda Africa Twin Adventure Sports, който излиза на пазара у нас напролет. Този мотоциклет е предопределен за фенове на приключенията, които желаят да карат през пясък и камъни, в горещина и мраз, измежду прахуляк и нечистотия. Цветовото решение в бяло, алено и синьо е знак на последователност към славния предходник, натрупал популярност и триумфи в най-тежкото офроуд съревнование рали „ Дакар “.

 2018 Africa Twin Adventure Sports

Новият Honda Africa Twin може да бъде употребен ежедневно в трафика, за туристически обиколки, за излети в природата или за рискови пътувания до най-дивите кътчета. Мотоциклетът е станал по-висок, с по-широка и комфортна седалка. Водачът и машината са предпазени с ветроупорно стъкло, спойлери, интензивен протектор на картера и ролбари. Новият контейнер поема 5,4 л гориво повече и усилва самостоятелния пробег до 500 км. Комфорт и улеснение при пътешестване основават ръкохватките с подгрев, изводът за зареждане на 12 волта и други екстри.

 2018 Africa Twin Adventure Sports

Мотоциклетът е оборудван с нова, усъвършенствана кутия на въздушния филтър, с олекотен балансиращ вал, система за подаване на газ Throttle by Wire с три режима и с надзор на сцеплението. Високотехнологичната автоматизирана трансмисия с двоен съединител DCT дава опция и за механична промяна на предавките. Водачът разполага с машинален, пряк автоматизиран и три спортни автоматизирани режима. За по-добър надзор в офроуд се задейства G бутонът и тогава ездачът ръководи съединителя без значение от режима, с цел да трансформира сцеплението на задната гума.

 2018 Africa Twin Adventure Sports

Фаровете и мигачите са LED и допълнени с функционалност за сигнализация при спешно прекъсване. Двигателят работи в три съществени режима – туристически, градски и офроуд, а четвъртият режим разрешава на лидера да персонализира и трансформира настройките по собствен усет.

 2018 Africa Twin Adventure Sports
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР