Най-отблъскващите и грозни скандали се случиха именно между партиите на

...
Най-отблъскващите и грозни скандали се случиха именно между партиите на
Коментари Харесай

Атанасова: ГЕРБ не просто съществува, а е незаобиколим фактор |

Най-отблъскващите и грозни кавги се случиха точно сред партиите на митинга. Ако след четвърти април всички партии бяха против ГЕРБ, то в този момент всеки е против всеки, заяви водачът на парламентарна група на ГЕРБ Десислава Атанасова от трибуната на Народното събрание. 

" Г-жо Зайкова, оказахте се  неприятна орисница и за 45 и 46-ото Народно заседание. Щетите, които нанесоха върху парламентаризма тези два парламента ще се помнят дълго ", сподели тя. 

Според Атанасова служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев, е задълбочило рецесията в страната и изходът от нея е все по-неясен и сложен. Тя съобщи, че служебният кабинет също носи отговорност.

По думите ѝ ставаме очевидци на опит от страна на Радев, да се суспендира парламентарна власт. 

" Вместо да помогне и да даде пространство за разговор, президентът трансформира президентската институция в избирателен щаб. Ресурсът на изпълнителната власт беше ориентиран към основаването на инженерни политически планове, които да заменят партиите на митинга ", установи Атанасова, визирайки новия политически план на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков. 

Десислава Атанасова счита, че служебното държавно управление се е заело " да изчегъртва и партиите на митинга " и предизвести, че това ще се усети скоро. 

" Залогът след предварителните парламентарни избори на 14 ноември ще бъде обвързван с оцеляването на самата парламентарната народна власт.  Намирането на общи точки, а не унищожаването на съперника, стои в основата на политическата система ", смята тя. 

Лидерът на парламентарна група на ГЕРБ сподели, че от партията са по-силни след събитията от последните месеци. 

" Ние издържахме на този напън и показахме, че не просто съществуваме, а сме незаобиколим фактор в българския живот ", добави Десислава Атанасова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР