Най-острото перо на БСП Велислава Дърева, отправи критики към лидерката

...
Най-острото перо на БСП Велислава Дърева, отправи критики към лидерката
Коментари Харесай

Велислава Дърева с критики към Корнелия Нинова

Най-острото перо на Българска социалистическа партия Велислава Дърева, насочи рецензии към лидерката на левицата във Facebook. Тя я упрекна, че „ …Еднолично, без решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия, Нинова подмени събора на Бузлуджа с протест на 25 юли на жълтите павета “.
Дърева напомня, че националният представител от Българска социалистическа партия Красимир Янков се обърна през фейсбук страницата си със спонтанна декларация към всички социалисти да се съберат на Бузлуджа на 1 август от 11 часа. Според нея, поканата на Янков бе „ обругана “ от интернет троловете на Нинова.

 
Дни след самодейността на депутата от Българска социалистическа партия, парламентарната група на левицата насочи СМС – покана към социалистите да поднесат венци на историческия връх, в същия ден. Журналистката загатна, че това е следващото решение, което не е взето от управителните органи на Българска социалистическа партия. Дни след самодейността на депутата от Българска социалистическа партия, парламентарната група на левицата насочи СМС – покана към социалистите да поднесат венци на историческия връх, в същия ден. Журналистката загатна, че това е следващото решение, което не е взето от управителните органи на Българска социалистическа партия.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР