Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща

...
Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen България с трети сезон в ефира на NOVA

Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща с трети сезон в ефира на NOVA от 25 февруари под слогана „ Емоции под налягане “ . Тазгодишното издание на формата още веднъж ще предложи на феновете епични борби, вълнуващи прекарвания, оспорвани дуели и несъмнено - невероятни кулинарни шедьоври.

Нови 18 гладиатори с готварски престилки ще се впуснат в предизвикването Hell’s Kitchen България и ще показват своите професионални умения пред погледа на цяла България. Кулинарната академия е подготвила разнообразни провокации за участниците, които ще би трябвало да потвърдят своя гений, търсейки салдото сред отборната игра и мощното предпочитание за самостоятелната победа. Кои ще дръзнат да прекрачат прага на кухнята на Hell’s Kitchen България и да трансформират живота си вечно – следва да разберем напълно скоро.

„ За мен Hell’s Kitchen не е шоу. За мен това съревнование несъмнено е водач в кулинарните формати. Място, където всеки кулинар може да съобщи и да отстоява себе си. Практиката през миналите две години потвърди, че най-малко първите трима от финалистите наложително се осъществят по най-хубавия метод. Hell’s Kitchen България е най-големият трамплин за експерти “, безапелационен е началник Виктор Ангелов , който ще има нелеката задача да открие новия шеф-готвач на България.

В новия сезон на Hell’s Kitchen България опция да се изявят ще получат едни от най-амбициозните кулинари у нас. Най-добрият измежду тях ще стигне до финала, където го чакат 100 000 лева и контракт с ресторанта на началник Виктор Ангелов.

Всичко за Hell’s Kitchen България следете на страницата на, както и във Facebook
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР