Най-оптимистичният сценарий е изборите в Република Северна Македония да се

...
Най-оптимистичният сценарий е изборите в Република Северна Македония да се
Коментари Харесай

Отложените избори в С.Македония могат да се проведат най-рано през юни

Най-оптимистичният сюжет е изборите в Република Северна Македония да се проведат през юни, в случай че вземем поради прогнозата, че пикът на пандемията ще бъде след един месец, а интервалът за възобновяване още един месец, май, с цел да могат да се проведат изборите през юни, само че с друга форма на акция., без огромни манифестации и манифестации, съобщи ръководителят на СДСМ Зоран Заев по една от македонските малките екрани, съобщи БГНЕС.

Той уточни, че всяко заиграване с дати би бил погрешно и че е допустимо през всеки месец от юни до последната дата 11 декември. Според него обаче в този момент не може да се планува сигурно. Заев счита, че в случай че изборите се проведат на 12 април, СДСМ ще завоюва.

-Всички изследвания, извършени през февруари, преди да стартира коронавирусната рецесия, демонстрираха, че СДСМ дружно с обединението води 4-5% пред опозицията. Но Заев сложи по значимост намело човешкото здраве, както и превъзмогването на икономическите последствия, тъй че датата на изборите ще бъде избрана след рецесията, съобщи Заев в изявление за телевизия Алсат.

Лидерът на СДСМ Заев напомни триумфа на своята партия, която за две години и половина извърши две стратегически цели на страната, участието в НАТО и приемането на позитивно решение за започване на договаряния с Европейски Съюз.

Според него най-важното сега е районен съд Македония да се оправи с коронарната рецесия, само че през това време страната не би трябвало да заобикаля от отговорностите си и в това време, акцентира Заев, и нашите съседи, които имат отговорности по споразуменията, които сме подписали, с цел да изградим стратегическо партньорство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР