Най-опитният играч в състава на Кливланд Кавалиърс - тежкото крило

...
Най-опитният играч в състава на Кливланд Кавалиърс - тежкото крило
Коментари Харесай

Кевин Лав е недоволен от ситуацията в Кливланд

Най-опитният състезател в състава на Кливланд Кавалиърс - тежкото крило Кевин Лав, сподели разочарованието и раздразнението си от обстановката, в която се намира тимът.

Тази нощ Кливланд позволи 25-ата си загуба в 35 мача от началото на сезона, отстъпвайки със 106:121 на Оклахома, а 31-годишният Лав си разреши да замери с топката собствен съотборник в края на първото полувреме, неудовлетворен от метода, по който се развива срещата.

Дни по-рано Лав изкара гнева си на стол от скамейката в срещата с Торонто и си разреши да се разкрещи на мениджъра на тима Коби Алтман, поради което бе санкциониран с 1 000 $. След края на срещата Лав съобщи пред медиите, че е сбъркал и обича съотборниците си, само че е ясно, че играчът желае да напусне Кливланд.

Според медиите в Съединени американски щати Портланд и Бостън са измежду вероятните претенденти за услугите му, само че проблем пред завършване на договорката може да се окаже голямата заплата на играча. Лав има деен контракт доникъде на 2023 година, който му носи по почти 30 милиона $ на сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР