Най-опитният играч на Арда (Кърджали) Пламен Крумов е категоричен, че

...
Най-опитният играч на Арда (Кърджали) Пламен Крумов е категоричен, че
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Атакуваме Първа лига

Най-опитният състезател на Арда (Кърджали) Пламен Крумов е безапелационен, че отборът справедливо направи дубъл в аматьорския футбол! Играчите на Елин Топузаков реализираха трагичен триумф с 5:4 след осъществяване на дузпи против Кариана (Ерден) и завоюваха Купата на Аматьорската лига, а преди този момент си подсигуряваха купата в Югоизточната Трета лига.
" Беше сложен мач, само че ние си го направихме подобен. Не бяхме съсредоточени от първата минута, като пуснахме доста безразсъден гол. Мисля си, че през днешния ден победи футболът, защото през всичките 90 минути показахме, че сме по-добрият тим. Противникът се защитаваше с 11 индивида и цялостен мач не минаха центъра. Ние играхме футбол, опитахме се да вършим футбол и най-после футболът победи. Показахме на терена, че сме с съсловия по-добри, само че въпреки всичко рулетката на дузпите ни донесе купата. Сега ни остават два протоколни мача в шампионата, в които би трябвало да се предпазим от травми. След това да се готвим за Б група, където ще бъде в действителност тежко.
 Арда (Кърджали) е носителят на купата на аматьорска лига @@@Пристигнах тук зимата, само че момчетата ме одобриха доста добре. Колективът е страховит, а с класните попълнения през паузата наградихме. Тази купа е черешата на тортата. Готови сме за Втора лига. Имаме млад и упорит треньор, който желае да играем съвременен футбол, точно на това ни учи. С няколко класни попълнения наложително би трябвало да нападаме Първа лига през идващия сезон ", показа Крумов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР