Най-очакваното нещо през последните седмици за Левски е факт! Генералният

...
Най-очакваното нещо през последните седмици за Левски е факт! Генералният
Коментари Харесай

Генералният спонсор на Левски се отказа от клуба

Най-очакваното нещо през последните седмици за Левски е реалност! Генералният спонсор на футболния отбор - " Национална лотария”, оповестил, че повече няма да финансира клуба, научи Sportal.bg . Това стана ясно, откакто изпълнителният шеф на компанията Димитър Ганев, както и други близки до Васил Божков, съобщили персонално новината на изпълнителния шеф на 26-кратните първенци Павел Колев. Ганев сторил това ден откакто напусна ненадейно лагера на " сините " в Алания.

Нашата медия научи, че сметките на лотарийната компания са запорирани от края на предходната седмица и няма по какъв начин да излизат каквито и да е суми в посока Левски. Всичко това се случва по-малко от две седмици преди старта на пролетния дял от шампионата на България. Така Левски попадна в извънредно неприятна обстановка, която тормози доста съществено почитателите на клуба. Именно такива бяха и техните страхове, откакто Васил Божков се срещна с тях.
 Среща на почитателите с управлението на Левски @@@
Положителната вест за " сините " е, че заплатите са платени, като тези за януари би трябвало да влязат в сметките на играчите чак след дербито с " алените ". Лагерът е подсигурен и на този стадий супер незабавни заплащания, за които да няма средства в касата на клуба, няма. Бившият шеф в БФС Павел Колев към този момент е най-важният човек в клуба, като от два дни е почнал да търси ново финансиране, с цел да може " сините " да продължат да действат обикновено. Собственикът на някогашния общоприет спонсор efbet - Цветомир Найденов, към този момент обществено изрази предпочитание да се върне и да оказва помощ на Левски, в случай че " Национална лотария " спре финансирането, което към този момент е реалност. Това потвърждава, че незабавно в клуба могат да влязат нови средства. Ясно е, че тази компания няма по какъв начин да налива същите суми, както досегашния спонсор, само че сигурно ще е от сериозна помощ в този миг. През тази седмица предстоят други доста значими срещи на Колев по отношение на бъдещето на клуба, след които се чака да има доста по-голяма изясненост.

Предвид това, че клубът Левски стартира да работи доста по-добре от последното десетилетие, сигурно има и други компании, които ще желаят да оказват помощ на " сините " през идващите седмици. Sportal.bg научи, че една от огромните компании в страната също има интерес към 26-кратните първенци, само че занапред следва един интервал, в който всичко ще би трябвало да бъде изяснено, защото акциите са на името на задържания с Васил Божков в ОАЕ - Георги Попов.
 Среща на почитателите с управлението на Левски @@@

Идеята на премиера Бойко Борисов акциите да отидат във почитателите с днешна дата не е действителна, тъй като последователите сами оповестиха, че нямат финансовата опция да поемат подобен товар и не са подготвени. Да, те на драго сърце биха работили през идващите години, в случай че е допустимо един ден това да се случи. Това обаче с днешната дата е химера.

В същото време обстоятелствата демонстрират, че Левски има сериозен късмет да прекъсне черната си серия от над 10 години без отличие. Наставникът Петър Хубчев и помощниците му вършат всичко допустимо, с цел да може тимът да се готви оптимално добре спортно-технически на терена и да бъде квалифициран за конфликта с ЦСКА-София на 15 февруари, както и за борбите напролет за еfbet Лига и Купата на България. Както е известно, " сините " са в битката и за двете оценки. Те са втори в шампионата на пет точки от Лудогорец, а в шампионата за Купата са домакини на първенците в пряк конфликт за полуфиналите, който ще се играе на 5-и март. Освен това на карта точно Левски е отборът, който се укрепи най-вече от първата четворка, като притегли двама нови титуляри.
 Пресконференция на Петър Хубчев @@@
Самият експерт, на който по никакъв начин не му е елементарно в този миг, държи играчите надалеч от протичащото се на най-високите етажи на клуба. Бронзовият медалист от САЩ`94 знае какво се случва, само че със сърдечна работа се пробва още повече да сплоти колектива на отбора. Успее ли, точно това може да се окаже решаващият коз на тима през идващите седмици и месеци до лятото. Няма по какъв начин да му е прелестно, само че той няма никакво желание да се предава. Дори противоположното, Хубчев, щабът му и спортният шеф Ивайло Петков имат вяра, че Левски в действителност може да приключи сезона с отличие.
 Хореографията на почитателите на Левски на мача с Лацио @@@

А почитателите този път в действителност би трябвало да са 12-ият състезател и факторът на стадиона напролет. Всеки един лев ще бъде значим за касата на Левски, само че всеки един човек ще бъде още по-голям за играчите, които единствено с любовта и поддръжката на последователите могат да имат късмет да реализират мечтаните от над 10 години резултати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР