Най-обсъжданата звездна двойка, Бенифър, сякаш не могат да спрат да

...
Най-обсъжданата звездна двойка, Бенифър, сякаш не могат да спрат да
Коментари Харесай

Перфектният подарък: Бен Афлек с невероятен жест към Джей Ло

Най-обсъжданата звездна двойка, Бенифър, като че ли не могат да спрат да ни умиляват с жестове един към различен. Този път става въпрос за Афлек, който режисира особено видео за Дженифър във връзка Деня на Влюбените.

Докато Джей Ло чества премиерата на новия си филм “Ожени се за мен ”, се оказва, че Афлек е режисирал изненадващо видео като ремикс на една от песните на кино лентата. Лопес показа клипа в бюлетин, изпратен до почитателите й, в който написа: „ Ще споделя нещо доста особено и персонално с вас, което нормално бих споделила единствено с най-близките си хора. Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен.

Пълното видео включва ретро фрагменти на двойката, допълнени с моменти от истинското видео „ On My Way “. В целия клип също виждаме фрагменти от остарели музикални видеоклипове на Джей Ло, както и филми, в които тя и Афлек участваха дружно, като “Джили ”.



В края на музикалното видео Афлек включи скорошна фотография, в която Лопес да го целува по бузата. След този кадър той написа: “Моята Валентинка “.

Този персонализиран подарък е единствено дребна част от благите жестове, които двойката си прави. Миналата седмица двамата минаха дружно по аления килим на премиерата на “Омъжи се за мен ”, където Лопес притегли погледите на всички с бяла мини булчинска рокля.

По-рано този месец Лопес сподели на хората: „ Чувствам се толкоз щастлива и горда, че съм с Бен. Толкова е прелестно, че нашата любовна история има втори късмет. ”

Добър ход, Бен!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР