Най-обсъжданата тема през последния месец безспорно е заразата с коронавирус.

...
Най-обсъжданата тема през последния месец безспорно е заразата с коронавирус.
Коментари Харесай

Седем конспиративни теории за коронавируса

Най-обсъжданата тематика през последния месец несъмнено е болестта с ковид. Ширещата се болест обхвана над 170 хиляди души по целия свят, като най-засегнат е Китай. Европа също не бе подмината.  Но митовете, лъжите и заговорническите теории за ковид се популяризират по-бързо даже от самия вирус. Вижте в канала във vbox7:
 
Коронавирусът е био оръжие, създадено от китайското държавно управление

Сред най-популярните тайни теории е, че китайското държавно управление е основало ковид, като био оръжие против Съединени американски щати. Според теорията по този метод Китай ще отслаби стопански Съединени американски щати.

Роман от 1981 година предсказва Ковид-19

Според консуматори на обществените мрежи книга на писателя Дийн Кунц с името „ Очите на мрака “ предсказва появяването на Ковид-19.

В книгата се споделя за майка, която открива, че синът ѝ е затворен в загадка военна база и е инфектиран с рисков микроорганизъм с името „ Ухан-400 “, който е създаден в секретни лаборатории край китайският град Ухан – градът в който избухна сегашната зараза с Ковид-19.

Тази доктрина няма по какъв начин да е вярна, защото Кунц разказва вируса като био оръжие, чиито инкубационен интервал е четири часа, а смъртността е съвсем 100%.
 

— Darren of Plymouth
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР